Tanie meble do salonu
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Re: Tanie meble do salonu
Sprawdź w Kieleckiej Fabryce Mebli. Tam zawsze mają coś fajnego, a meble solidne i porządnie wykonane. Widziałem, że jakieś promki teraz rzucili, to może trochę zaoszczędzisz.
Przeglądałem sobie ostatnie kolekcje mebli w sklepie Black Red White. I o ile meble jeszcze kilka lat temu bardzo mi się podobały, to ostatnio ich kolekcje są moim zdaniem zbyt udziwnione.Praktycznie wszystkie meble mają w bialym połysku, sam połysku nie lubie. BO w większości pomieszczeń wyglada tandetnie.
Lubię meble proste, klasyczne, jednocześnie nowoczesne.
Polecam zerknać sobie na szare meble do salonu w sklepie Meble Arkadius. Zamawialiśmy tam nasze meble i jesteśmy zadowoleni.

Polecam zerknać sobie na szare meble do salonu w sklepie Meble Arkadius. Zamawialiśmy tam nasze meble i jesteśmy zadowoleni.

Ostatnio zmieniony 28 sty 2020, 15:04 przez martan, łącznie zmieniany 1 raz.
http://www.forumbudowlane.pl/
Ja ostatnio kupowałem meblе dla przedpokoju w Agata Meblе. Jeszcze dostałem zniżkę 
-
Tomasz Budny
- Początkujący

A ja bardzo noe lubię mebli z takich sieciówek jak Agata Meble, czy Ikea. Ja zakupuję meble w rodzimej firmie Wioleks.
Ja mam dobre doświadczenia z meblami od Mirjan24. Polski produkt, duży wybór, ceny ok. Szczególnie polecam meble do salonu, moim zdaniem maja poziom.
w sklepie producenta GEORGE AZZAR mają ciekawe meble. Ceny może nieco wyższe niż w sieciówkach ale tu są robione na zamówienie i pod wymiar a poza tym dostaje się na nie aż 100 lat gwarancji. Jak lubicie połączenie drewna z metalem to coś dla Was.
-
ArkadiuszKrol
- Superużytkownik

Myślę, że cena nie może być jedynym wyznacznikiem.
martan pisze:Przeglądałem sobie ostatnie kolekcje mebli w sklepie Black Red White. I o ile meble jeszcze kilka lat temu bardzo mi się podobały, to ostatnio ich kolekcje są moim zdaniem zbyt udziwnione.Praktycznie wszystkie meble mają w bialym połysku, sam połysku nie lubie. BO w większości pomieszczeń wyglada tandetnie.
Polecam zerknać sobie na Meble Arkadius. Zamawialiśmy tam nasze meble i jesteśmy zadowoleni.
Taki fotel szary to mi się marzy, w takim właśnie stylu! I do tego podnóżek
Polinkaa to prawda w George Azzar mają fajne meble. Jak komuś zależy na jakości, designie i porządnym wykonaniu a przy tym konkurencyjnej cenie to warto zerknąć.
Unikałbym mebli z sieciówek. To takie klasyczne kopiuj wklej z tego co ma konkurencja. Większość powtarzalna i przewidywalna. Osobiście wolę szukać niszy na rynku, mniejszych sklepów ale z czymś oryginalnym. W ostatnim czasie toczę boje o stworzenie salonu w stylu prowansalskim. Oczywiście to kwestia gustu. Jeżeli ktoś stawia na nowoczesność i industrializm powinien szukać. Jednak z pewnością warto się wyróżnić wystrojem wnętrz, Nie ma co się bać intuicji, z reguły podpowiada nam dobre rozwiązania.
Ja kupiłem meble do salony z Agaty. Jestem zadowolony z ich jakości.
-
Magda.Olech
- Zainteresowany

Szczerze polecam Mirjan24. Mają tanie meble do salonu, a do tego darmową dostawę i liczne promocje.
Fajne niedrogie meble znajdziesz w unia meble
Swoją drogą super firma a asortyment mają naprawdę niezły i solidny
Ja mimo wszystko wolałbym nieco dopłacić i przynajmniej mieć większą pewność co do jakości mebli. 
Silver Service - usługi sprzątające
To co tutaj podajecie to faktycznie niezłe meble. jednak warto stawiać na te tapicerowane i to z wielu powodów. Meblotap to jeden z producentów, oczywiście nie jedyny. Poczytajcie trochę na ten temat. Chodzi mi o budowę i skład narożników i kanap a nie o kwestie gustu.