Akcesoria do oczyszczaczy powietrza
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Re: Akcesoria do oczyszczaczy powietrza
Ja osobiście polecam zakup ozonatora i powiem wam, że ja już zakupiłem. Powiem wam, ze posiadanie ozonatora jest bardzo korzystne bo pozbywamy się szkodliwych bakterii i zarazków ( dezynfekcji pomieszczeń oraz usuwania z nich nieprzyjemnych zapachów. dezynfekcji wnętrza samochodu i klimatyzacji ).
w sumie jakie akcesoria do oczyszczaczy są potrzebne? filtry chyba tylko na wymianę i to wszystko. ja mam model Coway Classic i nic do niego dokupować nie musiałam, jest wyposażony we wszystkie elementy które skutecznie radzą sobie z oczyszczaniem powietrza u mnie w salonie
-
Agata Dębińska
- Zainteresowany

Ja do samochodu zabieram oczyszczacz przenośny marki Clair. Jestem zadowolona urządzenie jest kompaktowe i sprawdza się w wielu miejscach.GregoryX pisze:A używacie samochodowych oczyszczaczy? Jakie macie o nich opinie?
Przykładowo taki Xiaomi Roidmi Car Purifier P8, jeden z tańszych oczywiście.
O ile jeszcze kilka lat temu oczyszczacz wydawał się jakimś dziwactwem, teraz pewnie coraz więcej osób go będzie kupować. Po pierwszym testowaniu nowego oczyszczacza dotarło do mnie, jak wiele zanieczyszczeń wdychamy każdego dnia. Dziś nie wyobrażam sobie, by nie mieć w domu takiej maszyny. Bardzo polecam.
U siebie jeszcze nie mam, ale przyznam że mocno nad tym myślałam. Znajomi mieszkają w Krakowie i sprawili sobie electroluxa pure A9. Sprzęt rewelacyjny, a wygląda jak najlepszej jakości głośnik świetnei wpasowując się w wystrój. Jeśli zdecyduję się na zakup i właśnie na ten postawię.