Witam. Nasza współdzielenia ma do ocieplenia jedną prostą ścianę około 100-110 m kw. Żadnych okien, żadnych drzwi. Cegła. Budynek wysokości około 12 m. Poznań.
Potrzebuję rekomendacji firm. Chciałbym do kilku napisać z prośbą o wycenę, jednak ciężko znaleźć w internecie jakiekolwiek opinie o firmach.
1. Może znacie jakieś godne polecenia firmy zajmujące się izolacją styropianem?
2. Proszę również o podanie szacunkowej ceny wedle was za metr kw ocieplenia w Poznaniu złożonego ze styropianu zwykłego 10cm grubości + tynk powiedzmy mineralny już w kolorze.
3. Na razie znalazłem takie firmy jak Kosbud, Mateusz Powrózek i REMONT Jarosław Gierczyk. Jeśli ktoś odraza którąś z nich też proszę napisać.
PS. Jeśli ktoś widzi, że ktoś już zarekomendował jakąś firmę, proszę zarekomendować również jeszcze raz. Przynajmniej będę miał potwierdzenie więcej niż jednego głosu.
Ocieplenie ściany kamienicy
Moderator: Redakcja e-izolacje.pl
-
euro_tuned
- Aktywny

Re: Ocieplenie ściany kamienicy
10cm na cegłę to za mało. 20cm trzeba dać.
Zarządca kamienicy powiedział mi, że pozostałe ściany już zrobione mają po 10 cm. Też nie mogłem uwierzyć, bo bardzo wiele to zmieniło. W każdym razie, skoro Pan tak mówi, to proszę podać wycenę na 10 cm albo 20 cm za metr kwadratowy.
Naprawdę nikt nie jest w stanie polecić żadnej firmy ?
Jak w takim razie szukać dobrego wykonawcy ? Może ktoś wie ?
Jak w takim razie szukać dobrego wykonawcy ? Może ktoś wie ?