Części zamienne do maszyn
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
-
ArkadiuszKrol
- Superużytkownik

Re: Części zamienne do maszyn
Ja zazwyczaj zamawiam potrzebne części od firmy zama.com.pl. Dysponują szerokim asortymentem, atrakcyjnymi cenami oraz pomocną obsługą klienta. Oprócz części oferują także sprzedaż i wynajem maszyn.
Warto się rozejrzeć na rynku. Wiem, że w ZHS-ie można takie części nabyć. Jednak jak wspomniano wyżej, może czasem warto rozpatrzeć wynajem maszyn? Jeśli temat Cię interesuje to myślę, że warto odwiedzić firmę Oshare.
Ja osobiście polecam kontakt do firmy Zetech, która oferuję duży wybór elektrowciągów oraz części zamiennych do nich. Firma oferuję również remonty przekładni zębatych, regenerację i naprawę korpusów maszyn i urządzeń oraz konserwacji suwnic, wciągników i żurawi.
-
Damina90000
- Aktywny

Ja części zamawiam z zakładu Kazimieruk, bardzo solidne w dobrej cenie
Kilka tygodni temu zamówiłem przewody hamulcowe i uszczelnienia tłokowe od firmy polwent.com.pl. Oferują bardzo szeroki wybór części w przystępnych cenach.
-
mkasperowski
- Początkujący

Części zamienne do maszyn typu koparki, ślizgi do koparek produkuje i sprzedaje firma Zatorski
Dobrej jakości części z tworzyw sztucznych produkuje firma Dulawa. Są trwałe i wytrzymałe. Produkują części zamienne do różnego rodzaju maszyn. Dużym atutem jest utrzymanie dobrej jakości przy konkurencyjnych cenach. Warto nawiązać współpracę.
Jeśli ktoś szuka części do silników Perkins to polecam sklep AGE-POWER. Ostatnio mają też części do CAT (Caterpillar). Oprócz sprzedaży części zajmują się też serwisem, naprawami i remontami silników, więc znają się na rzeczy. W dodatku nie ukrywają swojej wiedzy i jak masz pytanie/probklem to chętnie pomagają.
W przypadku właśnie środków antykorozyjnych do takich różnych części to zdecydowanie najlepiej sie sprawdzają środki w sprayu. Wszędzie docierają, są wydajne, skuteczne, drogo nie kosztują. Ja polecam te z sbichemia. Spełniają właśnie te warunki, o których pisałem wcześniej
Elementy do maszyn oraz do urządzeń kompleksowo można wykonać, gdy skorzystamy z pomocy firmy, która specjalizuje sie w wycinaniu laserowym. Tu polecam zdecydowanie kontakt z firmą Emcek. 100% profesjonalna firma, mająca odpowiedniej jakości laser, do tego również doświadczona załoga, która kompleksowo wytnie to, co potrzebujemy
-
klaudia844
- Aktywny

Sklep Gaparts w Olsztynie. Sprzedają części do maszyn budowlanych, rolniczych pod zamówienie klienta.