Grill elektryczny
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Re: Grill elektryczny
Grill tylko i wyłącznie opalany węglem drzewnym , potrawy z grila niezdrowe ale w lato trzeba coś zjeść smacznego po zimie https://remont.lodz.pl/
Lepiej raz a dobrze.
Też jestem zdania, że grill elektryczny jest bez sensu. Najlepiej w ogrodzie zamontować porządny grill ogrodowy , na którym będzie można pogrillować z wielką przyjemnością.
Niestety nie każdy ma możliwość ustawienia grilla w ogrodzie lub na tarasie, w szczególności jeśli są to budynki wielorodzinne w mieście. Dlatego grill elektryczny jest świetnym sposobem, żeby poczuć klimat grillowania nawet na balkonie. Bogatą ofertę grillów elektrycznych można znaleźć na stronie https://www.top-grille.pl/ dystrybutora grillów marki Weber.
Ostatnio zakupiłam grilla gazowego jestem zadowolona z zakupu. Teraz mogę wieczorami w ogrodzie zapalić grilla. Polecam zajrzeć na stronę firmy Grill 360 tam są fajne przepisy na dania z grilla są bardzo ciekawe artykuły i porady. Polecam.
-
ArkadiuszKrol
- Superużytkownik

Myślicie, że jestem w stanie kupić dobrego grilla elektrycznego do ok 500 zł?
-
boratynwiki
- Początkujący

Dostałem w tym roku grill elektryczny na urodziny i muszę przyznać, że jest świetny! Często z niego korzystamy.
Witajcie,
Odświeżając temat, jakie polecacie grille elektryczne takie stacjonarne do użytku domowego?
Odświeżając temat, jakie polecacie grille elektryczne takie stacjonarne do użytku domowego?
-
ArkadiuszKrol
- Superużytkownik

Do jakiej ceny szukasz?
Szczerze polecam Weber Q 1400 Stand. Bardzo dobry i stosunkowo tani grill gazowy. Dostępny u oficjalnych dystrybutorów Weber. Ja kupiłem na Grill Sklep - mają salon w Warszawie i można też zamawiać online.ferd44 pisze:Witajcie,