Budowa czy wczasy?
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Budowa czy wczasy?
W zeszłym roku zaczęliśmy budować dom. Mieliśmy trochę odłożonych oszczędności i teraz nadarza się okazja żeby je wydać
: znajomy zaproponował nam wyjazd na wczasy z https://zorientowani.pl/. No nie ukrywam, że chciałabym odpocząć od tego budowlanego zgiełku, problemów, a nasi rodzice zaopiekują się budową przez ten tydzień... Ale mimo wszystko mam jakieś wyrzuty. Co radzicie, zostać czy jechać?
Re: Budowa czy wczasy?
Pewnie, że należy wyjechać i odpocząć. Relaks i oderwanie od spraw codziennych sprawi, że zupełnie inaczej człowiek myśli i znacznie lepsze podejmuje decyzje. My też mamy już zaplanowany tegoroczny wyjazd wakacyjny do Gruzji i Armenii. Lecimy z Warszawy, a cały wyjazd organizuje Wytwórnia Wypraw, której wycieczki są bardzo ciekawe i znakomicie zaplanowane.
-
ramsaybolt
- Początkujący

Re: Budowa czy wczasy?
Miłego dnia wszystkim! Nie tak dawno temu znalazłem bardzo fajną i bardzo wysokiej jakości stronę internetową, na której można zarezerwować wycieczkę do Czarnobyla. Jestem bardzo zadowolony z tej wycieczki, ponieważ dzięki niej odwiedziłem wszystkie słynne miejsca w Czarnobylu! Dlatego radzę to zrobić!!!