Meble dla nastolatki
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Meble dla nastolatki
Jakie meble polecacie dla nastolatki do niedużego pokoju? Takie żeby wszystko pomieściły i żeby jej było wygodnie tutaj przebywać. Zastanawiam się nad małą, nowoczesną meblościanką i biurkiem - na meble-lusso24.pl taką wyhaczyłam. Jak myślicie, czy to dobra opcja, czy lepiej wziąć szafę i komodę?
Ostatnio zmieniony 13 wrz 2019, 7:40 przez gorze, łącznie zmieniany 1 raz.
-
grzesiek76
- Początkujący

Re: Meble dla nastolatki
Może antresolę? i pod nią biurko? Na pewno zaoszczędzisz trochę miejsca.
-
marta_dobra_rada2
- Początkujący

Oj to zmora niejednego rodzica, wiadomo trzeba wybrać najpraktyczniejsze, ale tez takie które dziecku się spodobajągorze pisze:Jakie meble polecacie dla nastolatki do niedużego pokoju? Takie żeby wszystko pomieściły i żeby jej było wygodnie tutaj przebywać. Zastanawiam się nad małą, nowoczesną meblościanką i biurkiem. Jak myślicie, czy to dobra opcja, czy lepiej wziąć szafę i komodę?
Zajrzyj w takim razie do firmy Meblar - mają szeroki wybór nowoczesnych, modnych a przede wszystkim funkcjonalnych mebli. Dzięki modułowym elementom dopasujesz je do pokoju i wykorzystasz w pełni całą przestrzeń. No i mają naprawdę konkurencyjne ceny.
Proste - Ikea. Nie ma też co przesadzać z ceną mebli, bo pewnie szybko trzeba będzie je wymieniać znowu.
-
e-Rzecznik Śnieżka
- Superużytkownik

- Kontakt:
Pokój nastolatki, jak każde inne pomieszczenie w mieszkaniu powinien być zaaranżowany wg spójnej koncepcji. Pomysł, wyposażenie, kolorystyka, styl, dodatki - te wszystkie elementy powinny układać się w spójną całość. Oto krótki poradnik jak tego dokonać: Dekoratorium Magazyn Nr 1 (16) 2017
Jeśli pokój jest dość wysoki, to pomyśl o antresoli, jak już ktoś proponował.
Jeśli nie, to może te szafy i komody młodzieżowe?
Jeśli nie, to może te szafy i komody młodzieżowe?
-
Magda.Olech
- Zainteresowany

A co powiesz na takie rozwiązanie: https://www.mirjan24.pl/content/344-pok ... rodzenstwa
Dla nastolatki nie ma co przepłacać na meble. Za chwilę moda się zmieni i trzeba będzie wymieniac meble
Jak mam jakiś szybki zakup mebelek zrobić to raczej zaglądam na mniejsze stronki niż agata meble itp. 
Ja kupiłem meble w Ikei.
W naszej miejscowości są ciekawe oferty. Zdecydowaliśmy się na zakup. Meble do pokoju dziecka kupowaliśmy online - bardzo tanio i szybko.
Przeciez jak kupujesz online to lokalizacja nie ma znaczenia bo towar i tak jest wysyłany.kamil15 pisze:W naszej miejscowości są ciekawe oferty. Zdecydowaliśmy się na zakup. Meble do pokoju dziecka kupowaliśmy online - bardzo tanio i szybko.
A co powiesz na taką propozycję: https://www.mirjan24.pl/content/344-pok ... rodzenstwa
Mi bardzo podoba się połączenie kolorystyczne
Mi bardzo podoba się połączenie kolorystyczne
-
martakurek0
- Zainteresowany

Do mnie meble Ikea nie przemawiają... Mieliśmy dwie komody, ale jakość średnia.. Do kuchni zamawialiśmy na allegro szafki gotowe do montażu i mega dobra jakość, nie pamiętam nazwy firmy. Teraz szukam szafy dla córki i biurka, też przez Internet. I o ile z szafą już młoda w miarę jest zdecydowana, o tyle z biurkiem nie mamy w ogóle pomysłu... Zbyt wiele modeli jej się podoba