Łóżko sypialniane
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Łóżko sypialniane
Hej
Zamawiał ktoś może łóżko ze sklepu Zona Design jakie jest pod względem jakości?
bardzo mi się podobają te tapicerowane.
Zamawiał ktoś może łóżko ze sklepu Zona Design jakie jest pod względem jakości?
bardzo mi się podobają te tapicerowane.
Re: Łóżko sypialniane
łóżka sypialniane w sklepie zona design są bardzo dobre zresztą jak wszystko. Posiadam w mieszkaniu łózko tapicerowane i już 3 rok służy mi bez jakichkolwiek problemów. Jest naprawdę solidnie wykonane polecam.
Zona design jest sklepem dość znanym, zawdzięcza to świetną jakością mebli jak i ogromnym asortymentem. Także jak zastanawiasz się nad zakupem łóżka to spokojnie możesz zamawiać nie zawiedziesz się.
Najważniejsze aby w naszym łóżku będziemy się mogli dobrze wyspać. Dlatego w ofercie
Klabo oprócz eleganckich łóżek i materacy kontynentalnych do sypialni znaleźć można także dodatki. Proponują różne modele łóżek kontynentalnych w korzystnych cenach. Niezależnie od tego, czy interesuje Cię klasyczne, czy też małżeńskie łóżko kontynentalne, model ekskluzywny, typu dwa w jednym lub minimalistyczny, tam znajdziesz to, czego szukasz.
Klabo oprócz eleganckich łóżek i materacy kontynentalnych do sypialni znaleźć można także dodatki. Proponują różne modele łóżek kontynentalnych w korzystnych cenach. Niezależnie od tego, czy interesuje Cię klasyczne, czy też małżeńskie łóżko kontynentalne, model ekskluzywny, typu dwa w jednym lub minimalistyczny, tam znajdziesz to, czego szukasz.
Z przyjemnością dołączam do użytkowników tego forum
Zgadza si,ę podstawa każdego łózka do sypialni jest to aby były wygodne i zarazem bardzo dobrze wykonane, od tego zacznijmy. Co sądzicie na temat łóżek tapicerowanych? Bo moim zdaniem to właśnie najlepsza opcja do sypialni.
Co do łóżek sypialnianych, to wybór jest dzisiaj na tyle duży, że całkiem niedawno sama nie wiedziałam na jaki model się zdecydować. Szukałam przede wszystkim w sklepach internetowych. Ostatecznie udało mi się wybrać coś eleganckiego i na szczęście wygodnego. 
AniaO - ekspertka jedyna w swoim rodzaju! 
A ja się zastanawiam czy wybrać jeden podwójny materac czy dwa pojedyncze? Różnica w wadze między mną a żoną to około 40-45 kg, więc sporo...
-
teresa.oros
- Zainteresowany

Łóżko to ja już mam akurat wybrane ale nie wiem jaki materac kupić, rozważam lateksowy albo sprężynowy, jaki polecacie? Sprawdzałam w sklepie Materacyk i od producenta były najwygodniejsze więc chyba na któryś z jego się zdecyduję.
Ostatnio zmieniony 06 wrz 2019, 14:23 przez teresa.oros, łącznie zmieniany 1 raz.
My mamy łózko sypialniane takie tapicerowane kupowane w sklepie zona-design. Łóżko naprawdę bardzo fajne, świetny materiał do czyszczenia. Już kilka razy zdarzyło mi się coś wyleć pobrudzić a mimo to łózko jak nowe polecam.
-
magda_bakus
- Początkujący

Ja kiedyś miałam łóżko z Zona Designe i w sumie było spoko, nawet wygodne ale od roku mam już takie
ze sklepu AAAA Meble i jak dla mnie to nie ma w ogóle porównania
Tak wygodnego łóżka chyba jeszcze nigdy nie miałam, jest ręcznie szyte, w ogóle zanim zamówiłam to jeszcze dostałam próbnik z materiałami także mogłam sobie sama wszystko dobrać. Ja polecam
Tak wygodnego łóżka chyba jeszcze nigdy nie miałam, jest ręcznie szyte, w ogóle zanim zamówiłam to jeszcze dostałam próbnik z materiałami także mogłam sobie sama wszystko dobrać. Ja polecam
-
nieZadlużony
- Aktywny

Ja miałem spory problem w sypialni ponieważ brakowało nam miejsca. Z polecenia znajomego zdecydowaliśmy się na półkotapczan i powiem Wam, że to naprawdę świetne rozwiązanie. Jeśli jesteście zainteresowani takim rozwiązaniem to polecam Wam firmę MKS Meble - mają świetne produkty.
-
Patrycja267
- Aktywny

Ciekawe rozwiązanie. A wygodnie się chociaż na tym śpi? Bo muszę coś do letniskowego domku kupić.
ja mam materac super wygodny z Sypialnia Plus - bardzo wygodnie i bardzo fajny sklep! wybór był ogromny i nie wiedziałam jaki wybrać ale trafiłam na idealny! polecam
-
Magda.Olech
- Zainteresowany

ja z doświadczenia polecamłóżko kontynentalne. Mi bardzo pasuje to, że są wyższe, łatwiej się z nich schodzi.