Jaka wanna do łazienki?
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
-
owsianka91
- Początkujący

Re: Jaka wanna do łazienki?
Kupując wannę nie zapomnij o odpowiedniej armaturze. Od siebie mogę polecić armaturę marki Kludi. Jest przepiękna i bez problemu dobierzesz ją do stylu łazienki.
-
klaudia844
- Aktywny

Zapoznaj się z ofertę sklepu Disan w Milanówku, albo internetowo. Do łazienek mają wszystko, dużo nowości, fachowe doradztwo.
Przejrzyj ofertę tych salonów bokaro. Tam mają różne wanny
Myślę, że każdy coś dla siebie w tej ofercie może znaleźć.
-
ArkadiuszKrol
- Superużytkownik

Mi podobają się wanny narożne z hydromasażem.
Ta wanna jest świetna.

ładna. W Swissliniger też mają bardzo ładne wanny wolnostojące, zobacz tam. Taka w kształcie liścia jakby albo z takim zawijanym ramieniem. Coś pięknego 
Mi się zamarzyła taka z baterią podtynkową. Zamówiliśmy całość instalacji ze sklepu in360. Po zamontowaniu wygląda to naprawdę dobrze i elegancko. A wannę mam dużą, aby można sie w niej było zrelaksować 
My kupiliśmy wannę Schedline Collection Fair z nośnikiem w zestawie. Do tego baterię i całe oprzyrządzowanie. Jest czad!
-
lideropinii
- Superużytkownik

Wanna do łazienki, bardzo wygodna opcja pod warunkiem, że metraż łazienki nam pozwala dużą wygodną wannę umieścić.
Pozdrawiamy, zespół Decoroom
Prawdziwe piękno kryje się we wnętrzu ...
Prawdziwe piękno kryje się we wnętrzu ...
Wanny wolnostojące są super, bardzo mi się podobają , ten projekt łazienki jest świetny
Wszystko idealnie do siebie pasuje.
Wszystko idealnie do siebie pasuje.-
Kazikdobry
- Aktywny

BaterieLazienkowe pisze:To w dużej mierze zależy od wymiarów łazienki, im jest ona większe tym lepiej sprawdzi się wanna narożna z hydromasażem i właśnie takie rozwiązanie mogę zaproponować
Niestety jak ma się mały metraż to pozostaje prysznic tylko do zamontowania.
Nie mam wanny z hydromasażem ale chodzę na masaż do salonu.
-
Mareczek21
- Aktywny

U mnie w łazience jest wanna Galatea Smooth ze sklepu Świat Łazienek, to wanna wolnostojąca z konglomeratu z syfonem, wymiary 160x75 cm, biały połysk . Jest idealna i duża. Kąpiele w niej są naprawdę wygodne. Nie zamieniłbym jej na żadną inną.
Pytanie zbyt ogólne, ale marki, na które warto zwrócić uwagę, jeśli już ustalimy budżet i jej wielkość to Cersanit, Excellent lub Azario
Wanny wolnostojące są super, bardzo mi się podobają , ten projekt łazienki jest świetny Obrazek Wszystko idealnie do siebie pasuje.