Godni polecenia POLECAM FIRMY
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Re: Godni polecenia POLECAM FIRMY
Gdyby ktoś szukał sprawdzonej i bardzo doświadczonej firmy, która zajmuje się naprawą lokomotyw spalinowych, to tak się składa, że mam kogoś kogo śmiało mogę polecić - paulus.net.pl .
Dobry dystrybutor tworzyw budowlanych to poznański Boral. Mają w ofercie m.in. tworzywa wysokogatunkowe PPS i PBI, płyty Plexi, HOPS czy silikonowe. Firma jest rzetelna, profesjonalna, nie ma cen z sufitu a ich produkty mają wysoką jakość, pochodzą od renomowanych producentów.
-
piotrowski
- Zainteresowany

Jakbyście szukali dobrego producenta taśm i lin, którego produkty znajdują zastosowanie w budownictwie to odsyłam do TECH-BAND. Kupicie u nich w rozsądnych cenach taśmy, pasy, liny (skręcone, plecione) czy okrągłe gumy. Produkty wykonane są z jedwabiu polipropylenowego, poliestru, poliamidu i bawełny. Spodoba wam się ich jakość i solidność firmy.
To ja z kolei polecam firmę Staltechnika która posiada agregaty hydrauliczne, czyli element, który jest niezbędny podczas wykonywania wielu prac. Czasami warto zainteresować się takimi maszynami, bo dzięki nim praca może iść wtedy dużo szybciej i lepiej.
-
marta_dobra_rada2
- Początkujący

Odkopując już temat, bo na niego przypadkiem natrafiłam mogę jeszcze polecić firmę Aprofi. Solidni wykonawcy.
Jeśli chodzi o firmy budowlane, to zdecydowanie polecam tę ekipę: espiroproperty. Solidni i terminowi, budowa z taką firmą to naprawdę przyjemność 
Z doświadczenia polecam Budo-Dekoracja. Remonty, wykończenia. Wszystko robią sprawnie i na czas. Nie zmarnujecie z nimi ani pieniędzy, ani czasu i nerwów
.
Bardzo polecam firmę Probud. Chłopaki znają się na rzeczy
Robota wykonana jak nalezy - zadnych obiekcji nie mam.
-
kurczefelek
- Zainteresowany

Ja polecam firmę Espiro Property, budowali nasz dom. Zajęli się wszystkim od A do Z - po klucz. Dla nas była to super wygoda, nie musieliśmy się zajmować rzeczami, na których się nie znamy i na które nie mieliśmy czasu. Firma Espiro Property stanęła na wysokości zadania, rzetelnie i terminowo realizując kolejne etapy prac. Bardzo ważne jest, że nie pobierali żadnych zaliczek, tylko konkretnie realizowali poszczególne prace i dopiero potem się rozliczaliśmy. Co też jest ważne, to że sporo zaoszczędziliśmy - ok. 15% wartości materiałów, bo firma zajęła sie ich zakupem.
-
LeopoldBoberek78
- Początkujący

Dość długo szukałem firmy w, której będę mógł zamówić takie usługi jak : kompleksowe zabezpieczenie antykorozyjne, kompleksowe zabezpieczenie antykorozyjne oraz piaskowanie konstrukcji stalowych i aluminiowych to mój znajomy podesłał mi link do strony.
W Częstochowie mogę zdecydowanie polecić firmę Budo-Dekorację. Panowie są świetnymi fachowcami i żadne remont im nie straszny! Z remontem w moim mieszkaniu poradzili sobie świetnie i jestem im bardzo wdzięczna za pomoc.
-
budujenowydom1
- Początkujący

Ja osobiście polecam firmę TopSet.
Szczególnie jeśli chodzi o płytki granitowe- mają wysoki asortyment w niskiej cenie
Szczególnie jeśli chodzi o płytki granitowe- mają wysoki asortyment w niskiej cenie
Espiro Property. Firma z wieloletnim doświadczeniem, świetnymi fachowcami i bardzo atrakcyjnymi warunkami współpracy. Zdecydowanie polecam jako zadowolony klient.
-
FranekkXX87777
- Początkujący

Polecam firmę MONOLIT-Projektowanie Konstrukcyjne. Zajmują się projektowaniem obiektów budowlanych. Solidna firma, wszystko wykonują w terminie.
-
Michalina35
- Początkujący

Nasze wspólne gniazdko wybudowała firma ODR Group z Poznania, generalnie wykonali całość roboty, oprócz projektu bo mieliśmy gotowy. Jesteśmy bardzo zadowoleni, całość prac przebiegła bezproblemowo, szybka robota, terminowo, konkretnie. Mamy piękny domek taki jaki sobie wymarzyliśmy:-) Zdecydowanie polecam jakby ktoś chciał bezstresowo się wybudować:-)