Montaż klimatyzacji
Moderator: Redakcja e-instalacje.pl
Re: Montaż klimatyzacji
Zainwestowałem w klimatyzację od firmy Proinvest. To kontrahent godny polecenia w temacie. Zna się na rzeczy i oferuje świetny sprzęt w atrakcyjnych cenach. Polecam.
Na początku chciałem zająć się montażem sam, jednak szybko zmieniłem zdanie i poszukałem kogoś, kto zrobi to jak należy. Najlepsze opinie miała firma Klima-Kolo, zatem mój wybór padł właśnie na nich. Nie dość, że dostarczyli sprzęt bezpośrednio do mnie, to bardzo sprawnie uwinęli się z samym montażem. Z mojej strony brak zastrzeżeń.
-
ArkadiuszKrol
- Superużytkownik

Sprzedażą oraz montażem klimatyzacji zajmuje się także firma everesti.pl. Korzystałem z ich usług w ubiegłym roku. Posiadam klimatyzatory typu Split i jestem z nich zadowolony. Są wydajne, ciche i proste w obsłudze.
-
Przemek.Strog7
- Aktywny

Ja montowałem swoją klimatyzację 3 lata temu z Yogico i dzięki klimatyzacji w lato mam święty spokój ze znoszeniem tego upału. Moim zdaniem każdy powinien mieć zainstalowaną klimatyzację w domu dla własnej wygody i komfortu.
Nam montowali klimatyzację fachowcy z xelektronik.pl Mogę szczerze polecić, szybka i porządna praca
-
maciejwakowiak
- Początkujący

Polecam firmę X Elektronik z Bytomska 133 , Piekary Śląskie dobry i szybki montaż klimatyzacji
Sprzedażą i montażem klimatyzacji zajmuje się także firma Veramix. mają też w ofercie wysokiej jakości pompy ciepła znanych marek, i to od samego projektu aż po montaż. My wlaśnie fachowcom od nich zleciliśmy wykonanie klimatyzacji
Zadzwoń do ekipy od klimy, przyjadą przed ociepleniem i elewacją, zainstalują Ci przewody. Tylko powiedz elektrykowi gdzie będziesz miał klimatyzatory to doprowadzi Ci prąd. I jednostkę zew. zainstaluj na wysokości fundamentu- nie będziesz tym klockiem szpecił sobie ściany A serwis też będzie miał łatwy dostęp z poziomu "0"
Proponuję skonsultować to z monterem klimy: np hi-pol.
Proponuję skonsultować to z monterem klimy: np hi-pol.
-
BartekKowalski
- Aktywny

Ja korzystałem niedawno z usług firmy Went-system z Gdyni. Zajmują się doborem urządzeń oraz montażem klimatyzacji. Oferowane przez nich urządzenia są ciche, wydajne i proste w obsłudze. Dodatkowo nie psują swoim wyglądem aranżacji pomieszczeń. Jestem bardzo z nich zadowolony.
Lepiej mieć pewność, że wszystko jest zrobione jak należy. Poproś jakiś montażystów klimatyzacji o pomoc.
Nie założyłbym sam klimatyzacji w domu.Na to musisz mieć papiery,a bez papierów grożą duże kary jak ktoś " życzliwy" na Ciebie donosie. Ponadto żeby kupić cokolwiek do klimatyzacji musisz także mieć papiery.Tez potrafię dużo zrobić w domu,ale postawiłem na firmę.Fachowe doradztwo,tanio klima Weber chodzi bez zastrzen.
-
Klimecki88
- Aktywny

Zgadzam się z tym, żę oferta przygotowana przez Proclimax wypada świetnie. Mają spore doświadczenie jeśli chodzi o montaż klimatyzacji i dzięki temu ostatecznie przygotowana przez nich oferta pozwala na stworzenie systemów klimatyzacji o zadowalającej wydajności. Można również wcześniej na spokojnie, bez kosztów porozmawiać z nimi o wycenie instalacji do danego budynku.
-
marekmitan
- Aktywny

Z mojej strony mogę polecić kontakt z Panem Łukaszem (więcej na PW). Bardzo dobra oferta, indywidualne podejście do klienta i sensowne ceny jeśli chodzi o wykonanie klimatyzacji. Firma z Pomorza, instalacja dopasowana do budynku i poza tym potem serwis z ich strony więc tutaj też duży plus dla nich. Można liczyć na to, że wykonana instalacja będzie cały czas na oku osoby, która się dobrze na tym zna.
-
robertgucwa
- Początkujący

Mogę polecić firmę na PW z której korzystałem, jestem bardzo zadowolony z ich usług.
Mieszkam na poddaszu, więc bez klimy latem było jak w piekarniku. Odkąd mam klimę w prawie każdym pomieszczeniu wreszcie możemy latem normalnie funkcjonować. Raz do roku serwisujemy klimatyzację i jesteśmy zdrowi. My mamy klimatyzację firmy LG. Po schłodzeniu pomieszczenia nasze urządzenia przestają dmuchać zimnym powietrzem i uruchamiają się, jak temperatura w pomieszczeniu wzrośnie. Warto zainwestować w lepsze modele - chodzą ciszej.
Na tej stronie możecie porównać sobie urządzenia od poszczególnych producentów klimatyzacji https://universeklima.com/producenci/
Na tej stronie możecie porównać sobie urządzenia od poszczególnych producentów klimatyzacji https://universeklima.com/producenci/
Ostatnio zmieniony 27 cze 2022, 13:14 przez budek11, łącznie zmieniany 1 raz.