panele w kuchni
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
panele w kuchni
WItam
Prosze o rekomendacje paneli do kuchni, czyli takich co nie biorą wody oraz sa wytrzymałe
z góry serdecznie dziekuje
pozdrawiam
Prosze o rekomendacje paneli do kuchni, czyli takich co nie biorą wody oraz sa wytrzymałe
z góry serdecznie dziekuje
pozdrawiam
-
Stasia
Ja mam panele w kuchni, były już w mieszkaniu gdy się wprowadzałam (po poprzednich właścicielach, a nie miałam pieniędzy, żeby je wymienić na płytki) i choć leżą tam już z 10 lat, przeżyły niemało (poprzednią rodzinkę z dziećmi,małą powódź, generalny remont i brygadę partaczy-flejtuchów) to znalazłam jak na razie tylko jedną rysę. Niestety nie wiem, jakiej firmy są te panele, ale jak widać nie tylko płytki w kuchni się sprawdzają. Poza tym panele są cieplejsze i przyjemniej się po nich chodzi.
Panele podłogowe do kuchni/łazienki
Jeżeki chodzi o panele podłogowe o drewnopodobnej strukturze, które przeznaczone są do kuchni i łazienki, to po przeprowadzeniu gruntownych poszukiwań na rynku, znalazleźliśmy z mężem dwie firmy, które je produkują: WITEX, QUICK STEP. Tylko na zamówienie. Cena nie jest promocyjna 100-150 zł/m2. Mamy te pierwsze i powiem szczerze, że są naprawdę świetne i już przy ich myciu widać, że różnia się nieco od "zwykłych" paneli (tez takie posiadam i to nie z dolnej półki).
-
Mateusz Płotka
- 1 - ostrzeżenie!