Wasze hobby, zainteresowania?
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Re: Wasze hobby, zainteresowania?
Czy wiecie jak fizyka kwantowa wplywa na nasze życie? Jesli jesteście zainteresowani to sięgnijcie po tę książkę Kwantowy swiat-amit-goswami-p-1232812.html[/url] Podchodziłem do niej z rezerwą i to duża. Ale muszę przyznać że autor w bardzo prosty sposób tlumaczy zawiłe zagadnienia.
Strzelnica ostatnio stała się moją pasją. Można się wyładować i zresetować umysł. Mam nawet wykupiony pakiet w ProGun we Wrocławiu i muszę przyznać, że to najlepsza strzelnica na jakiej byłem
-
duchowa213
- Początkujący

Moim równiez bez wątpienia jest gotowanie, uwielbiam je. lecz szybko kończa mi się pomysły na potrawy, stąd pytanie, skąd je czerpać? Znalazłam stronę na której odnalazłam ciekawy przepis .
-
nieZadlużony
- Aktywny

Moją pasją jest jazda na rowerze. Od 2 lat trenuję też kolarstwo razem z bratem, który zaraził mnie swoją pasją do tego pięknego sportu. Kiedyś trenowałem piłkę nożną, ale jednak bardziej mi pasuję sport indywidualny, a kolarstwo jest dla mnie idealne
Polecam każdemu spróbować ten sport 
-
FARTYLKA99
- Zainteresowany

ja to ostatnio sporo gram, a ze mam mega szybki internet to mogę sobie pozwolić i na granie w multiplayer z innymi online https://www.upc.pl/internet/kup-internet/
Ostatnio zmieniony 16 sie 2019, 11:05 przez FARTYLKA99, łącznie zmieniany 1 raz.
Wpadłem w sieci na fajną stronę która pokazuje "ileonardo" wszystkie promocje i możliwości doładowania konta na start w jednym miejscu. Sporo promocji dla nowych użytkowników nie wymaga żadnego depozytu.
Moim hobby od dłuższego czasu jest gotowanie. Nie umiałem, ale się nauczyłem od podstaw. Bardzo fajna sprawa, szczególnie, że w internecie jest bardzo wiele fajnych przepisów. Szczególnie spodobały mi się te

Lubię podróżować
Ja uwielbiam wyprawy motocyklowe, często na takie się udaję, organizowane przez [Motobirds. Ich przewodnicy mają doświadczenie i ogromną wiedzę, do tego są fanami motocyklów i podróży. Dbają o bezpieczeństwo uczestników, planowane trasy i atrakcje sprawiają, że nie ma czasu na nudę i każdy znajdzie w tych wyprawach coś dla siebie. Ostatnio byliśmy np. na Islandii i odkryłem ten kraj po raz drugi, mimo że jakiś czas tam mieszkałem.
Cieszę się, że mamy już prawie zimę i niedługo znowu będę mogła jeździć na snowboardzie!
Od dzieciństwa interesowałam się światem. Lubiłam czytać różne książki naukowe. Zostało mi to do dziś - dlatego zainteresowałam się książkami o teorii inteligentnego projektu fundacji enarche. Warto o nich poczytać więcej.
Uwielbiam czytać książki noblistów a teraz mogę też Polki 
ja zdecydowanie też jestem za książkami
to super relaksujące zajęcie wieczorami kiedy po pracy można w spokoju sobie coś poczytać
teraz u mnie na tapecie Bieguni - ciężka tematyka ale dobrze się czyta
Może was zaskoczę ale ja interesuję się polityką i moi znajomi jednym słowem mają mnie dosyć ale jeżeli sprawia mi to przyjemność to czemu nie mieć takich zainteresowań, które może zaowocują w przyszłości.
- Złotowłosa
- Superużytkownik

Również lubię gotowac jednak nie nazwałabym tego hobby. Po prostu jest to coś co sprawia mi przyjemność na co dzien, Nie jestem wielka mistrzynią gotowania,ale trochę się na tym znam
Inne moje hobby to
czytanie książek
gry komputerowe
jak również i muzyka, uwielbiam grać na gitarze, ostatnio zainteresował mnie ksylofon oraz zastanawiam się czy nie kupić sobie instrumentu.
Inne moje hobby to
czytanie książek
gry komputerowe
jak również i muzyka, uwielbiam grać na gitarze, ostatnio zainteresował mnie ksylofon oraz zastanawiam się czy nie kupić sobie instrumentu.
Ostatnio zmieniony 29 sty 2020, 15:00 przez Złotowłosa, łącznie zmieniany 1 raz.