Tanie materiały w okolicy Krakowa???
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
-
koperek7745
- Aktywny

Re: Tanie materiały w okolicy Krakowa???
Świetne kinkiety sprzedaje Bercal. Może ktoś kojarzy ich sklep na Conrada? Duży lokal, jest tam tych modeli na miejscu do obejrzenia bardzo duża ilość. Też fajnie jest wszystko rozplanowane, także naprawdę można konkretne lampy sprawdzić w akcji, nie są nawalone jedna na drugą jak to w takich centrach oświetleniowych się zdarza. Polecam.
Dobrze i wygodnie jest korzystać z tzw. internetowych porównywarek produktów. Ja przed swoim pierwszym remontem na jedną trafiłem i do tej pory się jej trzymam, bo oddaje w miarę skrupulatne dane . Ta tutaj http://canusbuilding.pl/
W tym przypadku również nie ograniczałbym się do materiałów czy sklepów tylko i wyłącznie na terenie Krakowa, masz szeroki wybór również w sklepach i hurtowniach online, do tego często tez rabaty i promocje, warto poszukać.
Im dalej od Krakowa tym pewnie będzie taniej, ale zawsze trzeba doliczyć koszty transportu..
Pewnie, że im dalej, tym lepiej. Ja bym szukała w ogóle w internecie.
Ja napisałbym inaczej, mianowicie zamiast ograniczać się tylko do Krakowa, polecam szukać materiałów budowlanych jak i tych do wyposażenia wnętrza w sklepach internetowych, gdzie masz największy wybór i niższe ceny.
W Wieliczce pod Krakowem znajduje się skład budowlany Hankus. Mają szeroki wybór materiałów budowlanych, kruszyw, narzędzi i sprzętu budowlanego. Oferowane przez nich produkty mają dobrą jakość i cenę, więc polecam ich wam.
-
HardWorker
- Początkujący

Tutaj podzielam zdania, aby tańszych i dobrych materiałów budowlanych oraz narzędzi szukać w sklepach internetowych, wybór masz naprawdę szeroki i wszystko z dostawą prosto pd Twoje drzwi 
Tak jak mowa powyżej, nie ograniczaj się tylko do jednego miasta tylko szukaj w sklepach online, gdzie wybór masz bardzo szeroki plus niższe ceny, często zamawiam w ten sposób i jak do tej pory wszystko jest w porządku.
Mogę śmiało polecić produkty Baromax z SEVEN ! Zawsze przy remoncie robię tam duże zaopatrzenie, przy większych ilościach dają rabaty więc warto i opłaca się

Zdecydowanie zgadzam się z tym, że warto korzystać z firmy Seven, po co się powtarzać
sami spróbujcie
-
GrupaLeonarczyk
- Początkujący

Witam Wszystkich Użytkowników na forum. Jeżeli chodzi o materiały budowlane to nie ograniczaj się tylko do Krakowa, warto poszukać zdecydowanie szerzej i zacząć od dobrych sklepów internetowych gdzie masz niższe ceny oraz szeroki asortyment.
Węgiel kupuje najczęściej w firmie Luskar , dosyć popularna w Krakowie i okolicy. Mają też materiały budowlane i kotły. Asortyment duży ale i obsługa kompetentna. Nie było sytuacji żebym zapytał o jakiś produkt i nie dostał konkretnej odpowiedzi. Warto sprawdzić, może i Wam uda się zaoszczędzić.
-
Janusz2312
- Początkujący

Właśnie skończyliśmy z żona budowę domu po Krakowem. We wszystkie potrzebne materiały budowlane zaopatrzyła nas firma z okolicy. Bardzo szeroki wybór i znakomita obsługa. Warto skorzystać z ich usług.