otworzenie sklepu budowlanego
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Re: otworzenie sklepu budowlanego
Moim zdaniem fajnie, że chcecie mieć coś własnego, a pomoc możecie znaleźć wszędzie.A tak przy okazji, edziecie na Kongres Biogospodarki 2018? Dla mnie to szansa na rozwój i poznanie wielu znanych osób, nie odpuszczę sobie takiej możliwości. Może i biznes swój rozwinę..
Obecnie jest kilak ciekawych blogów biznesowych, które warto przeglądać, jednym z nich jest z całą pewnością nowo powstały Mmail.
Fajnie miec swój biznes, nawet jeżeli to ma byc mały, lub większy sklep. Trzeba zadbac o dobre wyposażenie. Ale nie chodzi mi tu o asortyment, ale raczej o meble sklepowe itd. Wiele ciekawych mebli znaleźc można w Jamp.
Cześć,
chciałbym zapytać jaki CMS polecacie dla sklepu e-commerce, branża dom i ogród? Bardzo zależy mi na tym żeby był SEO użyteczny i jednocześnie wszechstronny. Nie jestem developerem, a chciałbym zająć się sam tym projektem dlatego nie może być ultra trudny do dostosowania. Jakie są wasze doświadczenia? Magento? Shopify? WooCommerce? Prestashop? Opieram się tutaj na SMARTBEES.
chciałbym zapytać jaki CMS polecacie dla sklepu e-commerce, branża dom i ogród? Bardzo zależy mi na tym żeby był SEO użyteczny i jednocześnie wszechstronny. Nie jestem developerem, a chciałbym zająć się sam tym projektem dlatego nie może być ultra trudny do dostosowania. Jakie są wasze doświadczenia? Magento? Shopify? WooCommerce? Prestashop? Opieram się tutaj na SMARTBEES.
http://www.forumbudowlane.pl/