Podłoga drewniana - deska lita
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Re: Podłoga drewniana - deska lita
Dużo informacji na temat parkietu , to nie reklama ale rzetelne informacje eparkiety.pl. Nie zawsze i wszędzie parkiet może się sprawdzić
-
Galeria Parkietu Mława
- Superużytkownik

- Kontakt:
Firma, która bezprawnie korzysta z cudzej własności intelektualnej na pewno nie jest rzetelna.exfloor pisze:Dużo informacji na temat parkietu , to nie reklama ale rzetelne informacje eparkiety.pl. Nie zawsze i wszędzie parkiet może się sprawdzić
Galeria Parkietu Mława
Deska lita jak najbardziej wraz ze stałym monitorowaniem temperatury i wilgotności w pomieszczeniach.
Deska lita to trudny materiał dla nie uświadomionego użytkownika.
Inwestorzy zlecają podłogi z desek litych o szerokości nawet 20 cm i więcej, grubości 20-22 mm i po jednym sezonie grzewczym zaczyna się horror.
Inwestorzy zlecają podłogi z desek litych o szerokości nawet 20 cm i więcej, grubości 20-22 mm i po jednym sezonie grzewczym zaczyna się horror.
-
Galeria Parkietu Mława
- Superużytkownik

- Kontakt:
Ok. masz wiele racji, jakkolwiek "da się" - deskę litą na ogrzewaniu podłogowym -Interno pisze:Deska lita jak najbardziej wraz ze stałym monitorowaniem temperatury i wilgotności w pomieszczeniach.
nawet 200 mmm szerokości, 20 mm grubości.
Faktem jest, że trzeba spełnić wszystkie wymagania, a jest ich wiele.
Ponadto deska lita musi być odpowiednio wysuszona i stabilizowana poprzecznie.
Od ponad 8 lat układamy takie podłogi i jest bez uwag.
Galeria Parkietu Mława
To nie firma tylko strona z informacjami, często bardzo dobrymi i pożytecznymi jakich mało w dzisiejszych czasach 
-
Galeria Parkietu Mława
- Superużytkownik

- Kontakt:
To jest strona, która kradnie - przywłaszcza informacje, dla niepoznaki zmienia szczegóły, np tytuł i oferuje przywłaszczone informacje innym wciągając ich w proceder przywłaszczania obcej własności intelektualnej.exfloor pisze:To nie firma tylko strona z informacjami, często bardzo dobrymi i pożytecznymi jakich mało w dzisiejszych czasach
Ciekawe czy chciałbyś jeździć samochodem, wiedząc, że jest kradziony?
Powyższe przekłada się na wiarygodność takiej lub innej firmy.
Wiarygodna, rzetelna i godna polecenia firma posiada własną wiedzę, z której korzysta na co dzień.
Uboga w wiedzę i doświadczenia firma, podkrada bo tylko tyle potrafi. Czy taka firma jest godna polecenia??????????
Galeria Parkietu Mława
Tak mam, baltic wood, trochę wahaliśmy się przed wyborem, ale najbardziej podobał mi się ich odcień drewna. Najlepiej znaleźć dobry salon, na pewno dobrze doradzą.MonikaMarkiewicz pisze:Posiadasz moze u siebie deskę? masz może cos wartego polecenia?Katia pisze:Deska to najlepszy wybór, mi osobiście też podoba się dąb.
Galeria Parkietu Mława pisze:Ok. masz wiele racji, jakkolwiek "da się" - deskę litą na ogrzewaniu podłogowym -Interno pisze:Deska lita jak najbardziej wraz ze stałym monitorowaniem temperatury i wilgotności w pomieszczeniach.
nawet 200 mmm szerokości, 20 mm grubości.
Faktem jest, że trzeba spełnić wszystkie wymagania, a jest ich wiele.
Ponadto deska lita musi być odpowiednio wysuszona i stabilizowana poprzecznie.
Od ponad 8 lat układamy takie podłogi i jest bez uwag.
22 m grubości to juz podłoga na długie lata.
-
MonikaMarkiewicz
- Zainteresowany

Dzięki Katia, musze w takim razie się rozejrzec, bo patrząc na stronie podobaja mi się te odcienie,a le nie wiem co wybrac dokładnie, masz racje najlepiej sie skontaktować z nimi. 
Deski lite moim zdaniem fajne rozwiązanie. Jest bardzo wytrzymała, my na przykład mamy dzieci 7 i 3 lata i wiadomo jak to dzieciaki, większość zabaw odbywa się na podłodze. Dodatkowo starszy synek jest alergikiem,więc doradzili nam w salonie Edal właśnie te deski lite dębowe
Pamiętajcie o ogrodach.
A ja se sam wystrugał deski. Nawet klozetowe. Zadziory w dupsko włażo ale tak ma być! Nie że w kiblu telewizjery so wieszata na sufitach czy lustra nad łóżkiem żeby widzieć życ baby! W kiblu ma jeb@ć! Żuki majo po ścianach zapieradlać! Ma być mróz zimo. BO to je oszczędność gaziety. Jak gungo do dupska przymarznie to urwie je przy zwieraczu i nie trza si podcierać.
-
MonikaMarkiewicz
- Zainteresowany

Dobrze wiedzieć, jak długo juz macie te deski? może zdecyduje sie na lita z baltic bo już mi wpało coś w oko.zuzanka pisze:Deski lite moim zdaniem fajne rozwiązanie. Jest bardzo wytrzymała, my na przykład mamy dzieci 7 i 3 lata i wiadomo jak to dzieciaki, większość zabaw odbywa się na podłodze. Dodatkowo starszy synek jest alergikiem,więc doradzili nam w salonie Edal właśnie te deski lite dębowe
Drewniana podłoga to moim zdaniem najlepsza opcja z możliwych. Fakt faktem - takie rozwiązanie może wyjść trochę drożej, lecz zdecydowanie odpłaci nam się trwałością. Jeżeli chodzi o samo drewno, to wychodzę z założenia , że najlepiej jest brać je bezpośrednio z tartaku. Ja kupowałem od tartaku Des Hause.
-
lideropinii
- Superużytkownik

Zdecydowanie tak, pod warunkiem, że dobrej jakości o dobrze dobrana kolorystycznie.
Pozdrawiamy, zespół Decoroom
Prawdziwe piękno kryje się we wnętrzu ...
Prawdziwe piękno kryje się we wnętrzu ...
Grunt to zakup podłogi dobrej jakości. My zamawialiśmy deski podłogowe z tego sklepu Parkiety Marzeń, który polecili nam znajomi. Uważam, że mają świetny wybór i dobre ceny, ale co najważniejsze - produkty w dobrej jakości.