Jaki agregat prądotwórczy do domu
Moderator: Redakcja e-instalacje.pl
Re: Jaki agregat prądotwórczy do domu
Też mam kruzera. Cena może i wysoka ale mnie się szybko zwróciła. A sprzęt jakościowo jest na prawdę bardzo dobry i łatwy w utrzymaniu.
Też mogę polecić barracuda , mają naprawdę szeroki wybór !
na Tarwisie jest spory wybór agregatów w dość przystępnych cenach
Ja akurat potrzebowałem coś na szybko, najlepiej z dostawą. Zdecydowałem się na wspomnianego już wcześniej kruzera i jest ok. Sprzęt działa bez zarzutu a to najważniejsze.
Polecam ciekawy artykuł, dzięki niemu udało mi się wybrać odpowiedni agregat, może komuś też się przyda http://kompensator.com.pl/wybor-agregatu-w-sklepie/
U mnie też kruzer i świetnie się sprawdza. Jakość bardzo dobra i jak na moje potrzeby w zupełności wystarcza.
Polecam w 100% firmę Watech. Bardzo dobra firma, dobre ceny agregatów. Doradzą bardzo profesjonalnie jaki wybrać w zależności od potrzeb
-
TobiaszK22
- Początkujący

Jeśli chodzi o moje wymagania to również kruzer daje radę. Mocny, wydajny, bezawaryjny i łatwy w obsłudze więc w razie awarii nawet żona sobie z nim poradzi.
Podpinam się. W NowyMotor polecili mi Kruzera. Fajny, wydajny, łatwy w obsłudzeTobiaszK22 pisze:Jeśli chodzi o moje wymagania to również kruzer daje radę. Mocny, wydajny, bezawaryjny i łatwy w obsłudze więc w razie awarii nawet żona sobie z nim poradzi.
Mam bardzo dobre doświadczenia z silnikami od Hondy i CATa. Wypożyczałem agregaty z firmy Dinamo i sprawowały się rewelacyjnie, również jeśli chodzi o kulturę pracy i niskie zużycie paliwa.
Mnie jeszcze z budowy w sumie został kruzer i jak na razie całkiem spoko się spisuje. W razie awarii bez problemu uciągnie wszystkie najważniejsze sprzęty w domu a to najważniejsze.
U mnie było podobnie! Tez na budowę zamawiałem kruzera a jest z nami do teraz. Co jak co ale warto mieć takie zabezpieczenie pod ręką.
My mamy akregat z kruzera o napięciu 230V i jak dla mnie jest ok . Jest tańszy niz tych renomowanych firm a jakość taka sama .
My mamy ten agregat Kruzer TH 3900 i świetnie się u nas sprawdza na wypadek braku dostawy prądu .
Faktycznie, jesli chodzi o domowe potrzeby to u mnie kruzer tez świetnie sobie daje radę. Mocny, wydajny. Często go używam i nigdy nie miałem problemu.