Program do podsłuchu telefonu
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
-
Krol Kamilek
- Początkujący

Program do podsłuchu telefonu
Czy znacie jakis tego typu program?
-
daga_solar
- Początkujący

Re: Program do podsłuchu telefonu
też by mi się takie coś przydało!!
-
Krol Kamilek
- Początkujący

Wiesz co Daga, dziękuję Ci bardzo za odpowiedź, ale to pytanie jest już w sumie nieaktualne. Bo chodzi o to, że na stronie spyonline.pl udało mi się znaleźć taki fajny program jak SPYPHONE S-Agent, który umożliwia podsłuch telefonu niezależnie od odległości !! 
Też szukałem fajnego programu do podsłuchiwania i trochę minęło zanim trafiłem na Spydrone25, spełnia aktualnie wszystkie moje potrzeby, co najwazniejsze oprócz nagrywania rozmów możliwe jest również podsłuchiwanie w czasie rzeczywistym
Ja z programu do posłuchu telefonu korzystałam całkiem niedawno, chciałam sprawdzić wierność mojego męża. Niestety okazało się, że mnie zdradza... Ale z drugiej strony gdyby nie program do monitoringu nigdy bym tej zdrady nie wykryła. A tak to mogę podjąć wreszcie jakąś konkretną decyzję, czyli prawdopodobnie rozstanie. Bo niestety zdrada przekreśla wszystko!
A są może jakieś aplikacje?
Ja osobiście też miałem z tym problem i nie wiedziałem co zrobić, by udowodnić to mojej żonie. Kolega podsunął mi pomysł na detektywa. Początkowo wydawało się to dla mnie już przesadne, ale jednak wziąłem detektywa i na szczęście sprawa się dobrze i szybko rozwiązała
Polecam!
-
pieknyolek
- Początkujący

Może w zaprogramowaniu i instalacji takiego programu może pomóc dobry detektyw?
A nie lepiej zainwestować w kamerę szpiegowską?
Możesz zobaczyć w necie jest sporo tego typu sprzętu może coś Ci się przyda.
Generalnie teraz na rynku jest już dostęp do tylu rzeczy, że głowa mała.
Warto się orientować i wiedzieć co w trawie piszczy:)
Możesz zobaczyć w necie jest sporo tego typu sprzętu może coś Ci się przyda.
Generalnie teraz na rynku jest już dostęp do tylu rzeczy, że głowa mała.
Warto się orientować i wiedzieć co w trawie piszczy:)
i am who i am
-
pawelszabla
- Aktywny

Dla mnie flirt to już jest zdrada, a dla mojej żony to nic nie znaczyło. Założyłem jej podsłuch i dopiero dzięki temu wyszło szydło z worka...to coś więcej niż podsłuch bo też można przejąć smsy, zdjęcia, video,także pełen wgląd w telefon zupełnie zdalnie.
Jeżeli już masz zamiar w coś takiego się bawić, to ja radziłbym wynająć detektywa. Sam korzystałem z usług firmy i spełnili moje oczekiwania.
Nigdy nie miałam do czynienia z instalacją podsłuchu w telefonie, ale niedawno zaczął mnie interesować ten temat. Jestem bardzo ciekawa jak to wszystko działa. Ciekawe, że również aż tyle osób wypowiada się w tym temacie 
programy spyphone jeżeli ma być profesjonalny to tylko extrime max lub extrime ceny co do konkurencji za taki soft nawet 1000 zł taniej ceny od 40 zł 
-
nieZadlużony
- Aktywny

Jeżeli chodzi o podsłuch do telefonu to według mnie najlepiej poradzić się po prostu specjalistów. W końcu wówczas będziesz mieć pewność, że wszystko odpowiednio zadziała. Samodzielnie nie warto kombinować 
Jestem przeciwnikiem wszelkiej inwigilacji ale wiem też, że często taki działania są niezbędne. Sama tez bym się za to nie brała. Masz biuro detektywistyczne specjalizujące się w działaniach mających na celu pozyskiwanie dowodów, w sposób legalny i taki, dzięki któremu większość takiego materiału można wykorzystać w sądzie. jeśli chodzi o ewentualne wykrywanie podsłuchów gdy istnieje prawdopodobieństwo, że ktoś Wam taki założył tez u nich uzyskacie pomoc.