Krzesło biurowe - pomoc w wyborze
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Krzesło biurowe - pomoc w wyborze
Obecnie chciałbym zmienić swoje stare krzesło obrotowe, na coś naprawdę dobrego, powiedzmy że mogę wydać 1000zł nawet. Zależy mi wygodzie i trwałości gdyż spędzam na nim przynajmniej 8h dziennie. Patrzyłem po marketach budowlanych, ale wieje chińskim badziewiem, kupował może ktoś z Was krzesło, lub zna się na tym ? Może jakiś link czy sklep Internetowy sprawdzony ?
- Sklep Biuromarket
- Początkujący

- Kontakt:
Re: Krzesło biurowe - pomoc w wyborze
To w takim razie odwiedź również nas, bo oprócz krzeseł znajdziesz również szeroki wybór mebli biurowych Biuromarket dzięki którym będziesz mógł zmieścić całą dokumentację, sprzęt itd. bez obaw o trwałość czy wytrzymałość przy większych obciążeniach.
-
nazwawbudowie18
- Początkujący

Jak krzesła to firma MJ ma ostatnio dobry okres 
W moim biurze to właśnie na ich fotelach siedzimy i zdecydowanie spełniają swoje zadanie
W moim biurze to właśnie na ich fotelach siedzimy i zdecydowanie spełniają swoje zadanie
Dzięki za odpowiedzi, obecnie szukam krzesła dla dziecka to prześledzę ofertę którą polecacie. Jeżeli chodzi o fotel, którego szukałem zdecydowałem się na fotel supreme ze sklepu internetowego Centrum krzeseł.
Prezent na mikołajki po dwóch dniach jestem zachwycony, pełen komfort i wygoda.
Prezent na mikołajki po dwóch dniach jestem zachwycony, pełen komfort i wygoda.
Ostatnio zmieniony 04 maja 2025, 14:09 przez szlelek77, łącznie zmieniany 3 razy.
Polecam zajrzeć na 10chairs, to sklep internetowy z krzesłami biurowymi, mają olbrzymi wybór produktów w przeróżnych cenach i stylach 
Zainteresowanym ciekawymi meblami biurowymi mogę polecić biuroimeble.com.pl Na stronie jest sporo realizacji, które od początku bardzo przypadły mi do gustu. A Wam jak się podobają?
-
FrankieeFran
- Zainteresowany

Meble w biurze są bardzo ważne, jednak powinniście również zainteresować się innymi rzeczami do biura. Firma import-maszyn.eu zaopatruje różnego rodzaju firmy w profesjonalne urządzenia i akcesoria do biur. Zainteresujcie się ich bogatą ofertą i niskimi cenami.
Krzesła biurowe można zamówić z internetu, polecam ten sposób, ja tak domawiałam kilka stzuk do biura, ale też do domu zakupiłam sobie nowy fotel taką drogą
Polecam sklep 10chairs.pl, mają duuuuży wybór różnych modeli w różnych wariantach cenowych 
Jest to bardzo poważny temat ponieważ przy pracy siedzącej powinniśmy mieć odpowiednio dobrą postawę. Niegdyś korzystałam ze złego fotelu i bardzo bolały mnie plecy. Teraz zdecydowałam się kupić fotel gamingowy w sklepie w Białymstoku PRO-GAMER. Jest mi bardzo wygodnie i praca nie sprawia już tylu problemów.
Ja posiadam fotel z siatki połączonej z tkaniną - obrotowy i specjalnie ergonomiczny. Jest bardzo wygodny, o wiele bardziej niż wcześniejszy ze skóry - po pierwsze materiał jest przyjemniejszy dla ciała i mam wrażenie,ze również lepszej jakosci. Po drugie fotel zapewnia lepsze podparcie dla kręgoslupa.
Polecam zajrzeć sobie do Kreis, szczególnie jesli zależy Wam w tym względzie na jakości- w sklepie tym jest chyba największy wybór foteli do biura tak więc jeśli chcielibyście sobie kiedyś zamówić coś porządnego to warto jest dobrze się nad tym zastanowić.
Polecam zajrzeć sobie do Kreis, szczególnie jesli zależy Wam w tym względzie na jakości- w sklepie tym jest chyba największy wybór foteli do biura tak więc jeśli chcielibyście sobie kiedyś zamówić coś porządnego to warto jest dobrze się nad tym zastanowić.
http://www.forumbudowlane.pl/
Mnie się bardzo podoba takie krzesło
, do domowego gabinetu pasowałoby mi jak ulał 
, do domowego gabinetu pasowałoby mi jak ulał Re: Krzesło biurowe - pomoc w wyborze
U mnie do biura wstawiłam krzesło przezroczyste, początkowo tylko na ozdobę lecz ktokolwiek widzi je pierwszy raz jest zaskoczony i pyta czy można na nim normalnie siedzieć. 
AniaO - ekspertka jedyna w swoim rodzaju! 
szlelek77 pisze:Obecnie chciałbym zmienić swoje stare krzesło obrotowe, na coś naprawdę dobrego, powiedzmy że mogę wydać 1000zł nawet. Zależy mi wygodzie i trwałości gdyż spędzam na nim przynajmniej 8h dziennie. Patrzyłem po marketach budowlanych, ale wieje chińskim badziewiem, kupował może ktoś z Was krzesło, lub zna się na tym ? Może jakiś link czy sklep Internetowy sprawdzony ?
krzesło najlepiej jak będzie lekko twarde plus ma wyprofilowanie na kręgosłup przy tak dużej ilości siedzenia przy biurku fotel nie może być mega wygodny a przede wszystkim zdrowy
Jeżeli spędzasz 8h dziennie przy biurku, to warto pomyśleć o fotelu ergonomicznym.
Kręgosłup to inwestycja warta każdego grosza
Kręgosłup to inwestycja warta każdego grosza
Super prezentuje się ten model
, w ogóle w tym sklepie mają bardzo duży wybór krzeseł do biura czy gabinetu.
, w ogóle w tym sklepie mają bardzo duży wybór krzeseł do biura czy gabinetu.