Kosmetyki
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Re: Kosmetyki
Na rynku nie brakuje sklepów zajmujących się sprzedażą wysokiej jakości kosmetyków. Jeśli ja miałabym polecić którykolwiek z nich, najprawdopodobniej byłby nim JEJU - w jego ofercie można znaleźć kosmetyki do każdego typu cery, w tym maseczki, żele czy peelingi - dosłownie wszystko, co niezbędne!
Ja moge polecić sklep biokonopia. Maja w ofercie nie tylko kosmetyki ale także olejki czy produkty spożywcze. Na bazie konopii które mają świetny wpływ na organizm. Zauważam że coraz więcej osób przykłada uwagę do tego czego używa.
-
Monica12345
- Początkujący

Ja kupuję kosmetyki przez Internet. Ostatnio kupiłam Indigo balsam z drobinkami złota. Jest ekstra - mega nawilża moje ciało
Lubię kupować tam hybrydy i tradycyjne lakiery. 
Słuchajcie dziewczyny, a może pochwalicie się jakich kremów pod oczy używacie? ja od jakiegoś czasu stosuję krem z retinolem i moim zdaniem jest na prawdę świetny. Może któraś z was także go używa i wypowie się w tym temacie?
Ja ostatnio kupiłam krem brązujący do jasnej karnacji w Max Drogerii i wreszcie mogę cieszyć się pięknym kolorem skóry. Kosmetyk delikatny, dobrze się rozprowadza, nawilża i wygładza skórę.
Naprawdę polecam.
Naprawdę polecam.
dermokosmetyki warto zamawiać na stronach niemieckich aptek internetowych, mają znacznie szerszy wybór
-
klaudia844
- Aktywny

Dla mnie dobre kosmetyki to naturalne kosmetyki apteczne np. GAL seria wiesiołkowa. Dobry kosmetyk nie musi dużo kosztować.
Ja stosuje kosmetyk tylko i wyłacznie z dermalogica. Jestem bardzo z nich zadowolona ponieważ w końcu mam piękną i elastyczną cerę. Wam też polecam kosmetyki z tej strony ponieważ należy dbać odpowiednio o swoją skóre twarzy a moim zdaniem dobre kosmetyki to podstawa. Polecam
zerknę - być może coś ciekawego zakupię dla żonyigor44443 pisze:Ja stosuje kosmetyk tylko i wyłacznie ze strony dermalogica.pl Jestem bardzo z nich zadowolona ponieważ w końcu mam piękną i elastyczną cerę. Wam też polecam kosmetyki z tej strony ponieważ należy dbać odpowiednio o swoją skóre twarzy a moim zdaniem dobre kosmetyki to podstawa. Polecam
Teraz to tylko przez internet lepiej kupować kosmetyki
Ja się zaopatrzyłam w rossmanie (online z odbiorem w sklepie) w spory zapas różnych i póki co już mi starczy na jakiś czas. perełką okazał się balsam keep calm and feel bio od Evelien superextra nawilżający i odżywczy. Mogłabym go używać bez końca 
-
marcinmalinka
- Aktywny

Jak dla mnie, jeśli szukam kosmetyków dla mojej żony lub siostry, to zawsze znajdę coś ciekawego w internecie 
Przez internet kosmetyki są przede wszystkim tanie. Dodatkowo można uzyskać cenne informacje jeśli sprzedawca jest poinformowany. Kupuję dla żony kosmetyki z konopi. Bardzo sobie chwalę zwłaszcza szampon do włosów przeciwłupieżowy.
-
radzkawsieci
- Początkujący

U mnie króluje ostatnio azjatycki model pielęgnacji - 10 kroków, niby dużo, ale jednak widać różnicę w wyglądzie skóry twarzy