Tatuaże
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Tatuaże
Siemka,
od dłuższego czasu chcę sobie zrobić dziarę w juniorink, a dokładniej rękaw na prawej ręce. Jednak ostatnio widuję coraz więcej osób, które taki tatuaż mają. Macie może jakieś fajne i kreatywne pomysły na tatuaże?
od dłuższego czasu chcę sobie zrobić dziarę w juniorink, a dokładniej rękaw na prawej ręce. Jednak ostatnio widuję coraz więcej osób, które taki tatuaż mają. Macie może jakieś fajne i kreatywne pomysły na tatuaże?
Ostatnio zmieniony 13 gru 2019, 13:20 przez prahaa, łącznie zmieniany 1 raz.
Re: Tatuaże
ciekawy topic pozdro
Jeśli szukacie dobrego polecanego profesjonalnego studia tatuażu w Warszawie to polecam Iroink oni są genialni. Ja jestem zadowolona z ich pracy. Koniecznie zobaczcie ich portfolio. Polecam serdecznie.
Jeśli chodzi o Warszawę to ja zdecydowanie polecam Jah Love Tattoo na ulicy Wilczej. Od lat tu chodzę do Huberta https://www.facebook.com/pg/studio.tatu ... 6085246226. Bardzo utalentowany, kreatywny a przy tym sympatyczny. Cały zespół jest super
lokal nowocześnie urządzony, klimatyczny. Najlepsze studio w stolicy 
oo polinkaa to widze ze robimy tatuaze w tym samym miejscu
ja chodze do Anety
swietna i mega pozytywna dziewczyna, bardzo sympatyczna 
Nie przypadły mi do gustu, może po prostu nie mój styl. Robiąc tatuaż uważam, że musi to być coś naprawdę wyjątkowego i coś czego nigdy się nie będę wstydziła. Jestem akurat w tym aspekcie perfekcjonistką. Zwracam uwagę na każdy szczegół, na sterylność w salonie, ale też wiem jak odpowiednio zadbać o zrobiony tatuaż. Do tego sprawdza się akurat octenisept spray. Sprawi, że w mgnieniu oka wszystko się ładnie wygoi, a wzór będzie przyciągał uwagę zachwyconych znajomych.
no okej to juz widze, ze oryginałem nie będę jak polece Jah Love Tattoo
też mi u nich dobrze bo nie dość, ze atmosfera fajna, warunki sterylne to jeszcze tatuaże wychodzące spod ich rąk są zwyczajnie mistrzowskie 
Wiecie może czy studia tatuażu będą otwarte od 18-go?
Genialne tatuaże zrobią wam w Warszawie w salonie Art Force. Ja niedawno zrobiłem u ich piąty tatuaż i już planuję szósty
Pracują tam prawdziwi artyści, profesjonaliści, więc jeśli liczycie na dzieło sztuki a nie byle obrazek to ruszajcie do nich.
-
Pasjonat66
- Początkujący

Genialne tatuaże zrobią wam w Warszawie w salonie Art Force.merigold pisze:Genialne tatuaże zrobią wam w Warszawie w salonie Art Force. Ja niedawno zrobiłem u ich piąty tatuaż i już planuję szóstyPracują tam prawdziwi artyści, profesjonaliści, więc jeśli liczycie na dzieło sztuki a nie byle obrazek to ruszajcie do nich.
Tutaj też zrobiliśmy.
-
adam_daszek
- Początkujący

Mnie zupełnie nie kręci robienie tatuaży, raczej nigdy nie zrobię
Jeśli mogę coś doradzić, to podpowiem tylko, że bardzo ważna jest pielęgnacja tatuażu zarówno na etapie gojenia, jak i później, kiedy już jest wygojony. Ma to znaczenie, ponieważ wpływa na to, aby tatuaż wyglądał dobrze na długo. Do pielęgnacji stosowałem Octenicare, bo poradził sobie na etapie gojenia najlepiej.
To z kolei ja, jako fanka tatuaży muszę opowiedzieć Wam o ich odpowiedniej pielęgnacji. Przede wszystkim najważniejszy jest pierwszy etap zaraz po zrobieniu tatuażu - musicie o niego dbać, wymieniać opatrunek i taki tatuaż najlepiej psikać sobie Octeniseptem. Wtedy bez problemu się zagoi.
Ja nigdy nie zdecydowałem się na tatuaż, mam przed tym jakiś wewnętrzny opór