Z pewnością posiadając oszczędności warto rozważyć inwestycję w nieruchomości. Jak każda inwestycja niesie ze sobą pewne możliwości, ale i pewne ryzyko. Warto mieć tego świadomość.
Ze swojej strony polecamy zapoznanie się z artykułem, w którym wskazane są najpopularniejsze zalety i wady inwestowania w nieruchomości:
https://www.regionieruchomosci.pl/artykul/zalety-i-wady-inwestowania-w-nieruchomosci
Inwestowanie oszczędności
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
-
kukusia142
- Aktywny

- Kontakt:
Re: Inwestowanie oszczędności
warto rozwaznie wybierać formy inwestycji, aby faktycznie na tym zyskac. Ja mogę polecić Piotra Bralczyka w tej kwestii , gdyż jest to doswiadczony doradca finansowy ktory nie od dziś związany jest z rynkiem finansowym - zna go od podstaw, takze z nim inwestycje faktycznie przynoszą pewny sukces
A jak to widzicie - wkracza facebook pay? Klapa czy będzie jednak sukces? Tyle się o tym mówi, że w sumie trudno przewidzieć. Z jednej strony wydaje mi się, że da się na tym mega zarobić, a z drugiej ciężko mieć pewność, czy to w ogóle się pojawi. Jak to widzicie?
Ja tam od ładnych paru lat trzymam się zasady, że najlepiej inwestować w złoto 
Witam! Oszczędzanie to dobry interes. Ale jeśli chodzi o emeryturę, nie liczyłbym szczególnie - ponieważ musisz sam zajmować się swoim dobrobytem. W pracy powiedzieli największy Polski Broker Forex i CFD - mój kolega już od dłuższego czasu to robi. Potem sam spojrzałem i wszystko stało się dla mnie jasne - dobry sposób na wejście na rynek Forex
Moim zdaniem warto inwestować w złoto, pandemia pokazała, że to stabilna inwestycja. My kupujemy sztabki w tej mennicy, adekwatnie do możliwości finansowych, raz większe, raz mniejsze