Wszyscy tak chwalą łóżka tapicerowane, a okazuje się, że one mają szereg wad. Wyczytałam na jednym blogu wnętrzarskim, że szczególnie chodzi o estetykę tkanin i utrzymanie czystości, ale jest tego o wiele więcej.
Moje pytanie brzmi tak: jakie łóżka wybraliście do swojej sypialni - tapicerowane, metalowe czy drewniane?
Nowe łóżko i materac
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
-
teresa.oros
- Zainteresowany

Re: Nowe łóżko i materac
A dziecka dziecka jaki materac będzie najlepszy? Bo rozglądam się za czymś antyalergicznym, w sklepie model lateksowy antyalergic covers model ml1 mi się spodobał bo ma właściwości antygrzybiczne i antybakteryjne i pozytywną opinię instytutu matki i dziecka w Warszawie. Co o nim sądzicie?
Za łóżkiem i materacem polecam się rozejrzeć na allmeblopl. Mają naprawdę dobre ceny i bardzo szybko realizują zamówienia. Jeśli chodzi o materac to polecam piankowy z kokosem. Jak dla mnie jest rewelacyjny! W końcu skończyły mi się bóle kręgosłupa.
a moim zdaniem kokos gryka, jest najzdrowszy, a do niego dokup jeszcze nieprzemakalne prześcieradła są bardzo fajne, można je prać w wysokich temperaturach, są antyalergiczne, wykonane z 100proc. bawełny frotteOKamila pisze:Za łóżkiem i materacem polecam się rozejrzeć na allmeblopl. Mają naprawdę dobre ceny i bardzo szybko realizują zamówienia. Jeśli chodzi o materac to polecam piankowy z kokosem. Jak dla mnie jest rewelacyjny! W końcu skończyły mi się bóle kręgosłupa.
no ja jestem bardo zadowolona z materaca kupionego w sypialniaplus.pl - wygodnie mi się spi, dobrze pod plecami się leży....w końcu nie wstaję połamana! jest ok!