Klimatyzacja
Moderator: Redakcja e-instalacje.pl
Re: Klimatyzacja
Ja już bez klimatyzacji nie mogę... te upały są tak wyczerpujące, że człowiek jest mało efektywny w pracy. My mamy klimatyzację z firmy ACS z Gdańska a dokładnie z Pszczółki.
Jeśli ktoś montuje klimatyzację w Rzeszowie, polecam Bh-res. Firma bardzo dobra i rzetelna, a co do montażu i produktu, nie ma żadnego zastrzeżenia. Fachowe wsparcie pomogło mi podjąć decyzję, co naprawdę jest plusem dla mnie:)
-
ArkadiuszKrol
- Superużytkownik

Ja także miałem duże problemy z wysokimi temperaturami w czasie lata. Zdecydowałem się na zakup klimatyzatora typu Split od firmy everesti.pl. Posiada możliwość wentylacji, filtracji, chłodzenia oraz ogrzewania powietrza. Jestem bardzo zadowolony z jego działania.
-
boleslawis
- Początkujący

Ja korzystałem z pomocy firmy „PUCH” ze Zgierza, która oferuję montaż i serwis komór chłodniczych, instalacji wykorzystywanych w tunelach szokowego mrożenia. Firma oferuję również zakładanie klimatyzacji w biurach, mieszkaniach i budynkach użyteczności publicznej.
Z globalnym ociepleniem, to faktycznie niedługo wszyscy będziemy mieć klimatyzację jak w Chinach.
-
Tomasz_Brzeczkowski
- Superużytkownik

Klimatyzacja to najtańsze ogrzewanie, W starym przedwojennym domu 24 st utrzymuję, za 1200zł -1500 zł z chłodzeniem , Viessmann na grzanie zużywał 1200-1400m3 gazuProximaa pisze:Z globalnym ociepleniem, to faktycznie niedługo wszyscy będziemy mieć klimatyzację jak w Chinach.
rekuperacja od 1989r
No tak w nogi zimno jak cholera, szum dzień i noc. Całej chałupy nie ma szansy ogrzewać, ale jak ktoś mieszka w kiosku ruchu może ogrzewać klimą.
Tomasz_Brzeczkowski pisze:Przyczyną smogu w Polsce jest wentylacja grawitacyjna
hahah, dobre raczej nie doskwiera mi zimno, ale latem naprawdę robi się nieznośnie. Sama jestem ze Śląska i moją klimatyzację montowali chłopaki z Katowic, jestem całkiem zadowolona. Latem nie płacę kosmicznych rachunków za prąd. Chłopaków też mogę polecić na PW, wykonali kawał dobrej roboty.szari pisze:No tak w nogi zimno jak cholera, szum dzień i noc. Całej chałupy nie ma szansy ogrzewać, ale jak ktoś mieszka w kiosku ruchu może ogrzewać klimą.
Aaa czyli to pospolita reklama. Mi reaktor jądrowy sprzedała firma z Francji na PW podam namiary 
Tomasz_Brzeczkowski pisze:Przyczyną smogu w Polsce jest wentylacja grawitacyjna
-
sandra199951
- Początkujący

Zakup klimatyzacji to mój najlepszy wybór posiada dodatkowe funkcje zapewniające komfort oraz zdrowe powietrze w pomieszczeniu to Eko czujniki, filtr IFD, bardzo cicha praca lub wygodne sterowanie Wi-Fi. używam ją dwa lata działa bez zarzutów