Czy ktoś z Was robił w tym sklepie zakupy i mi coś o nich powie ? Jak z solidnością tych krzeseł czy w ogóle mebli od tego sprzedawcy, ceny i wybór mają bardzo ok.
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl

Kupiłem ostatnio super krzesło córce. Też wyrosła z małego różowego fotela i szukaliśmy czegoś klasycznego, eleganckiego. Krzesło ROYAL jej się spodobało. Bardzo wygodne, mamy od jakiegoś czasu i mogę polecić. Wygląda tak, jest piękne:szlelek77 pisze:Mój 6 letni syn wyrósł ze swojego poprzedniego krzesła obrotowego i potrzebuję kupić coś nowego. W okolicznych marketach wszędzie taki sam szajs, nic solidnego, więc zaczęliśmy szukać w internecie, znalazłem fajne krzesło.
Czy ktoś z Was robił w tym sklepie zakupy i mi coś o nich powie ? Jak z solidnością tych krzeseł czy w ogóle mebli od tego sprzedawcy, ceny i wybór mają bardzo ok.

O tym czy wybrać meble decyduje wiele czynników, wiadomo za takie porządne trzeba zapłacić ale jest też wybór wśród tańszych jak w tym sklepie i one są naprawdę dobre.joannam82 pisze:Kupować z głową, wziąć pod uwagę, że meble się niszczą, dziecko rośnie, zmieniają mu się zainteresowania itp. Kupić tanio ale w dobrej jakości, np: łóżko dziecięce, kolor uniwersalny, rozmiar starczy na kilka lat, jakość przyzwoita a cena dla każdego, naklejkę można wybrać sla dziewczynki lub chłopaka, myślę że można ją też później usunąć jak dzieciak podrośnie, to jest mądry wybór.

jest bardzo praktyczny, można skompletować funkcjonalny zestaw na określone potrzeby tak aby optymalnie wykorzystać dostępną przestrzeń pokoju