Prawo budowlane adwokat radca prawny Łódź
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Re: Prawo budowlane adwokat radca prawny Łódź
Jeżeli uważacie, że sprawa jest beznadziejna i nic nie da się z nią zrobić to oznacza, że na pewno sobie poradzi z nią mecenas Klimkowski
Bardzo dobra współpraca, którą ze szczerego serca mogę polecić. Jestem zadowolona.
Bardzo dobrym, godnym polecenia radcą prawnym, który specjalizuje się w prawie administracyjnym (w tym zakresie mieści się tez prawo budowlane) jest pani Magdalena Adamczewska. Udziela ona zarówno porad prawnych, jak i konsultacji, zajmuje się też sporządzaniem opinii prawnych. Jest bardzo skuteczna, ma duża wiedzę, doswiadczenie i bardzo dobre podejście do klienta.
Jeżeli prawo administracyjne to polecam skontaktować się z tą kancelarią Walczak w Łodzi. Kilka razy miałem okazję korzystać z pomocy tej kancelarii i za każdym razem wychodziłem na tej współpracy tylko i wyłącznie na plus.
Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z mecenasem Klimkowskim. Przede wszystkim nie było żadnych problemów z kontaktem. Zawsze mogłam dopytać, pan mecenas odpowiadał solidnie i wyczerpująco na każde nurtujące mnie pytanie. Serdecznie polecam.
Pan mecenas Igor Klimkowski to najlepszy prawnik, z jakim do tej pory miałam okazję współpracować. Lubię ludzi konkretnych, którzy jasno przekazują informacje. Pan mecenas właśnie taki jest, za co mu ogromnie dziękuję.