Konsola PS3 czy Xbox ?
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Re: konsola PS3 czy Xbox ?
Spośród tych dwóch to postawiłabym na ps, najlepiej oczywiście PS4. Jednak jestem raczej zwolenniczką grania na komputerze. Jeżeli też tak macie to zajrzyjcie sobie na stronkę mobiusdesk.pl Tu można znaleźć profesjonalne biurka dla graczy
Do jednej jak i drugiej konsoli warto mieć szybki internet. Osobiście polecam zajrzeć na it4polska.pl gdzie można znaleźć ofertę i kontakt do świetnego dostawcy. Bardzo szybki internet w dobrej cenie!
-
TopProduct
- Zainteresowany

Mam podobne zdanie i również uważam, że lepszym wyborem będzie konsola PS3, a w chwili obecnej już PS4 z racji tego iż gry online nie są płatne, poza tym również tańsze niż w przypadku Xboxa.
Zamiast konsoli, proponowałbym zainteresować się grami klasycznymi - one również potrafią być wciągające! Spory ich wybór posiada sklep internetowy ravelo.
Re: Konsola PS3 czy Xbox ?
Jeśli jesteście fanami gier internetowych to na pinbook możecie znaleźć ciekawe propozycje. Na pewno każdy znajdzie coś dla siebie.
Ja osobiście nie jestem jednostronnym zwolennikiem żadnego z tych dwóch producentów
Konsola PS3 najlepsza, od roku posiadam już PS4
Zdecydowanie w tej chwili PS jest o wiele lepszym wyborem.
Microsoft nic na razie jeszcze super odnośnie xboxa nie pokazał.
Microsoft nic na razie jeszcze super odnośnie xboxa nie pokazał.
-
karolinamak
- Aktywny

Ze swojej strony polecam PS4. Konsola moim zdaniem super a nam się jeszcze w mega dobrej cenie ją udało zamówić na best cena
sporo teraz na niej gramy
PS4, PS3 nie ma już znaczenia, nie mogę powiedzieć nic więcej
Przy aktualnych cenach xbox tylko brakuje gier.
-
ArkadiuszKrol
- Superużytkownik

W okolicach świąt warto szukać ps4/xbox one. Ceny będą znacznie niższe. W ubiegłym roku kupiłem slimke za 850 zł.
Ja polecam PS3, nicka cena i masa ekskluzywnych tytułów
Jeśli chodzi o konsole to ja zdecydowanie polecam PS, więcej ciekawych gier, lepsze możliwości
Ale na prezent możesz się jeszcze zastanowić, może sprawdzi się quad?
W Armoto znajdziesz marki renomowanych producentów. Panowie znają się na rzeczy, to prawdziwi miłośnicy quadów, ja u nich kupowałem właśnie quada mojemu chrześniakowi na prezent
Pomogli mi dobrać najodpowiedniejszy i najbardziej bezpieczny quad dla dziecka, taki, żeby cieszył go przez wiele lat, żeby zaraz z niego nie wyrósł 
Ps ma kilka fajnych exów, ale xbox ma świetne gry w ramach abonamentu.