Wynajem kontenerów
Moderator: Redakcja e-izolacje.pl
Re: Wynajem kontenerów
Tego typu rozwiązania można znaleźć praktycznie w każdym większym mieście. Pytanie jakie sobie warto zadać to czy kierujemy się jakością czy ceną. Nie ma co ukrywać jednego, producenci dość często sięgają po oszczędności w kwestiach użytych materiałów. Bez zobaczenia danego kontenera na żywo nie ma mowy o podjęcu ostatecznej decyzji. Dobrze tez zabrać ze sobą jakiegoś specjalistę by sprawdził czy wszystko się zgadza w kontekście tego co jest napisane w danych technicznych. Jeśli chodzi o sprawdzone rozwiązania to kontener socjalny Balticon może pochwalić się dużą liczbą pozytywnych opnii.
-
Krzysiek_Bagi
- Początkujący

Ja wynająłem jakiś czas temu kontener czas budowy od firmy Mobilne Kontenery z Ligoty Pięknej koło Wrocławia mają duży wybór różnego rodzaju kontenerów i oferują własny transport, dostarczyli i odebrali po zakończeniu budowy. Więc polecam.
-
Jjacek_0714
- Początkujący

Przejeżdżałem niedawno przez Ligotę Piękną i faktycznie ilość kontenerów w do wynajęcia i zakupu jest imponująca. Firma o której wspominano poprzednio mobilne kontenery, jak by ktoś szukał to polecam.
Ja jestem z okolic Szczecina i wiadomo, że będę szukał takich kontenerów w tych okolicach. Takie kontenery budowlane zamawiam z firmy KONTENER SERWIS IWONA PUHLMANN . Moim zdaniem firma oferuję ciekawe ceny i szybką dostawe po wskazany adres.
Wypożyczenie kontenera to bardzo ekonomiczne wyjście. Polecam szczególnie na budowę, bo to sprawdzona przeze mnie opcja. Nie jest to jednorazowy wydatek, z którym potem jest problem co zrobić, a po wybudowaniu się można oddać do wypożyczalni i po sprawie.
Zastanawiam się nad zakupem i zakopaniem kontenera pod ziemią. Czy potrzebuje w tym celu to zgłosić do urzędu gminy? Może ktoś ma doświadczenie w takim temacie, gdzieś czytałem że polecane jest dodatkowe wzmocnienie ścian boczny bo mogą nie wytrzymać pod naporem ziemi. Nie ma to być duży kontener ale szkoda mi miejsca w ogłoszenie coś takiej wielkości https://allegro.pl/oferta/kontener-mors ... 8565677376.
Jest na rynku dużo firm, które oferują sprzedaż oraz wynajem kontenerów różnego rodzaju ale różnią się cenowo. Jak dla mnie najlepszą ofertę ma firma ze Szczecina.
-
Krzysiek_Bagi
- Początkujący

Aby taki kontener zakopać trzeba go porządnie zabezpieczyć i nie należy brać jakiegoś starego tylko raczej nowy, lub po jednym kursie np taki 

Jak by ktoś szukała takiego nowego, to polecam firmę mobilne kontenery z Ligoty Pięknej koło Wrocławia współpracuje z nimi od kilku lat i takie kontenery często mają na stanie.
Dobrą ofertę wynajmu kontenerów ma firma Nkkontenery. Można skorzystać z przystępnej ceny usług i wynająć naprawdę solidny kontener w wielkości i przeznaczeniu jakie nam odpowiada. Warunki konkurencyjne, a obsługa rzetelna i profesjonalna.
-
artur szczecin
- Początkujący

Najbardziej korzystną ofertę wynajmu Kontenerów na gruz i śmieci znajdziecie w firmie Auto-Met. Atutem firmy jest szeroka gama kontenerów od 2m3 aż do 12m3. Zajmują się głównie wywozem gruzu, ziemi odpadów budowlanych itp.
Jest wiele firm, które oferują wynajem takich kontenerów. Jakiś czas temu korzystaliśmy z takich uslug, Mianowicie realizowaliśmy sporą budowę dla firmy oraz potrzebowaliśmy zaplecza dla pracowników. Postanowiliśmy zdecydować sie na wynajecie kontenerów jak również przenośnych wc w firmie Clipper:
dobra cena
możliwosć negocjacji przy dłuższym wynajmie
oraz ekspresowa realizacja
Proponuje sprawdzić jeszcze pod niniejszym linkiem: https://clipper.pl/wynajem-kontenerow/
dobra cena
możliwosć negocjacji przy dłuższym wynajmie
oraz ekspresowa realizacja
Proponuje sprawdzić jeszcze pod niniejszym linkiem: https://clipper.pl/wynajem-kontenerow/
http://www.forumbudowlane.pl/
Toaleta jest niezbędna zarówno w domu, jak i w miejscu pracy takim jak budowa. Są firmy w których odnajdziesz toalety na wynajem, które możesz wykorzystać w wielu miejscach.
Tego typu kontenery wcale nie są drogie, dlatego czasem warto zastanowić się nad ich zakupem, by w dłuższym odstępie czasu sporo zaoszczędzić na wynajmie. Ja w ubiegłym roku kupiłem kontener socjalno-biurowy i kontener techniczny od firmy Bamor z Reska. Ich konstrukcja jest bezpieczna, szczelna i bardzo dobrze przemyślana.
Najlepiej będzie jak skontaktujesz się z przedstawicielami Mastertec, dodatkowo oferują dojazd do wybrane przez klienta miejsce