Meble hotelowe
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Re: Meble hotelowe
Witam ja polecam meble hotelowe https://coolcut.pl/ bardzo fajna firma, z dużym doświadczeniem.
Ostatnio zmieniony 16 lut 2021, 11:21 przez cienkusz, łącznie zmieniany 1 raz.
-
celia.celia84
- Zainteresowany

Skoro poszukujecie mebli i akcesoriów hotelowych to takie rzeczy jak pościel, ręczniki czy prześcieradła hotelowe oferuje m.in. Grupa Tekstylna. Posiadają w swoim katalogu niemal wszystkie akcesoria higieniczne, które są potrzebne w każdym hotelu. Zawsze trzeba wybierać artykuły dobrej jakości, ponieważ dzięki nim goście będą się czuli bardziej komfortowo.
Może nie koniecznie szukaj mebli typowo hotelowych a zobacz w sklepach np. takich jak https://plmeble.pl/ mają tam spory wybór mebli i zestawów i dobre ceny. Poszukaj inspiracji na aranżację pokojów i dobierz meble,
Często są potrzebne także szafy metalowe, kasy pancerne i inne tego typu wyposażenie, które zapewni jakość i bezpieczeństwo przechowywania cennych przedmiotów. Chętnie pomożemy w wyborze czegoś z naszego sklepu https://www.mebleteo.pl/
Meble hotelowe są super. W ogóle lubię taki skandynawski styl, nieco haczący o hotelowy właśnie. Ostatnio podczas wycieczki do taba, spaliśmy w hotelu, gdzie czuliśmy się jak w bajce. Prosto, ale z klasą.
Taki styl chcemy też przenieść do domu, a osiedle, na którym kupiliśmy mieszkanie, zrobiło właśnie takie hotelowe korytarze, wejście. Ma to swój urok, chociaż znajomi mówią, że jest "surowo".
A wy jak wolicie?
Taki styl chcemy też przenieść do domu, a osiedle, na którym kupiliśmy mieszkanie, zrobiło właśnie takie hotelowe korytarze, wejście. Ma to swój urok, chociaż znajomi mówią, że jest "surowo".
A wy jak wolicie?
Niektóre meble rzeczywiście są przepiękne w hotelach.
No ale też różne dodatki które gość może zobaczyć w pokoju to super sprawa.
Np. różne akcesoria jak czyścik do butów, czy szczoteczka do zębów. 
Solidnej jakości meble hotelowe wykona wam firma Konar konar-meble.pl Mają wiele lat doświadczenia i specjalizują się w wykonawstwie mebli do restauracji, kawiarni, hotelu czy pubu. Ofertę mają szeroką a meble od nich wykonane są porządnie, z dbałością o jakość.
Osobiście miałam okazję współpracować z tą firmą - MEBLE RADOMSKO w ich ofercie znajdziecie między innymi meble hotelowe oraz meble do restauracji. Uważam, że ich produkty są wykonane z dobrej jakości materiałów dzięki czemu nie zużywają się w szybkim tempie, a dodatkowo możecie liczyć na naprawdę konkretny asortyment, a co za tym idzie na duży wybór 
- Złotowłosa
- Superużytkownik

Ze swojej strony polecam zainwestować w porządnej jakości meble hotelowe. Ma to duże znaczenie z dwóch względów
Po pierwsze ludzie, którzy wybierają się na wakacje zwracają uwage na wyglad miejsca, do którego jadą. Przynajmniej tak jest u mnie. Nie mam ochoty wypoczywania w standardzie gorszym niż ten, który mam u siebie w domu.
Dochodzi tutaj również kwestia wytrzymalości. Porządne meble posłużą dłużej, a jak wiadomo meble hotelowe są intensywnie eksploatowane.
Po pierwsze ludzie, którzy wybierają się na wakacje zwracają uwage na wyglad miejsca, do którego jadą. Przynajmniej tak jest u mnie. Nie mam ochoty wypoczywania w standardzie gorszym niż ten, który mam u siebie w domu.
Dochodzi tutaj również kwestia wytrzymalości. Porządne meble posłużą dłużej, a jak wiadomo meble hotelowe są intensywnie eksploatowane.
Meble restauracyjne wykonuje firma ze skawiny w malopolskim, Meblomex. Mielismy z nimi do czynienia rok temu, moge polecic. Swietna jakosc i terminowi bardzo.