Jakie łóżko wybrać?
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Re: Jakie łóżko wybrać?
Wszystko jest kwestią Twojego gustu, natomiast jeżeli mam być szczery to moim zdaniem bardzo fajną i ciekawa propozycja są łóżka tapicerowane, co o tym sądzicie? Chętnie pomożemy w kwestii ich wyboru 
Sporo zależy od gustu - wiadomo. Każdy lubi co innego
Znam całkiem niezły sklep, gdzie masz wszystko w jednym miejscu - Eversleep. Swego czasu zamawialiśmy od nich z żoną materac i wszystko było jak najbardziej ok . Zamawialiśmy go około 14 a następnego dnia już był u nas.
Postawiłam na drewniane łóżko. Tapicerowane są według mnie niepraktyczne.
-
robertkrajcarz
- Zaawansowany

Mogę mówić za sobie ale ja sobie chwalę materac lateksowy. Zasypiam w ciągu chwili i budzę się wypoczęta. Dużo konkretów o zaletach lateksu jes w tekście na materace lateksowe wady. Wyczerpali temat moim zdaniem ;>
Nasz kieszenioy jest jeszcze w sumie nowy i nie zamierzamy sie go pozbywać, tym bardziej, że będzie nam idealnie pasował do łózka, które wczoraj zamówiliśmy na scandicsofa.pl. Namiar do nich dała nam znajoma, która jest zachwycona ich meblami i twierdzi, że za takie pieniądze nie da się w innych sklepach kupić tak dobrej jakości. Widziałam te meble są faktycznie eleganckie i widać, że każdy nawet najmniejszy detal jest perfekcyjnie dopracowany.
iza72
-
migdalekmarta
- Początkujący

łóżko to najmniejszy problem, ważne jest dobranie odpowiedniego materaca. Łóżko mam zwyczajne z sieciówki ale za materacem to się trochę najeździłam. Po jakims czasie udalo mi sie kupic wygodny materac w Fabryce Dobrych Materacy, do łóżeczka mojego dziecka też tam wybrałam. Wszyscy jestesmy zadowoleni.
-
kamiskamil
- Początkujący

zdecydowanie nie można oszczędzać na materach. Często podróżuję służbowo, więc mam styczność z wieloma hotelami na całym świecie i śmiało mogę stwierdzić że dobre sieci hotelowe królują pod wzgledem ich jakości. Nie wiem z jakich firm oni korzystają ale komfort snu fenomenalny. Sam mam materac z koła i tez ma super jakość, ale te hotelowe chyba są produkowane typowo pod hotele.
Hmmm.... teraz wybór łóżek jest naprawdę duży i ciężko cokolwiek doradzić. W Senpo widziałam, że mają bardzo ładne i solidne łóżka kontynentalne, tapicerowane i drewniane. Poza tym bez problemu zamówisz tam materac. Nie da się ukryć, że materac musi być odpowiednio dobrany bo jego jakość ma ogromny wpływ na zdrowy, spokojny sen i samopoczucie w ciągu dnia.
-
ElSzafrani
- Początkujący

Cześć,
Szukam łóżka dla pary ok 120kg osoba. Niestety na aukcjach nie ma podanego maksymalnego obciążenia dla łóżek. Czy jesteście w stanie polecić mi jakieś konkretne sprawdzone solidne łóżko 160x200 lub jakiś sklep gdzie dostane łóżko na tyle wytrzymałe?
Pozdrawiam
ElSzafrani
Szukam łóżka dla pary ok 120kg osoba. Niestety na aukcjach nie ma podanego maksymalnego obciążenia dla łóżek. Czy jesteście w stanie polecić mi jakieś konkretne sprawdzone solidne łóżko 160x200 lub jakiś sklep gdzie dostane łóżko na tyle wytrzymałe?
Pozdrawiam
ElSzafrani
Właśnie remontuję mieszkanie i w sumie jedną z ostatnich rzeczy jaka mi została, jest zakup łóżka. Bardzo ciężko jest wybrać takie dobre łóżko do sypialni i odważyłam się na poszukanie jakiegoś w Internecie. O dziwno znalazłam fajne w Strefie Sypialni i wydaje mi się, że mogłabym się na nie zdecydować, ale zanim to zrobię, to chciałabym się dowiedzieć od Was paru opinii i doświadczeń na temat tego sklepu. Będę wdzięczna za każdą informację 
-
ArkadiuszKrol
- Superużytkownik

Ja posiadam łóżko z ikei ale mam zamiar je wymienić.
ja zdecydowałam się na łóżko standardowe ale najwazniejsze wlasnie jest materac. I ten kupiłam w sypialniaplus.pl - super wygodny i komfortowy!
-
karolina.dubiel95
- Początkujący

poszukaj w Ikei albo Agata Meble
Ja kupiłam łózko tapicerowane z pikowanym zagłówkiem w sklepie producenta dreamsdesign.pl. Śmiało mogę polecić jest śliczne i solidne.
tak na prawdę bardzo wazny jest materac, ja idealny pod moje plecy znalazłam w sypialniaplus.pl - wybór idealny sie okazał bo w końcu się dobrze wysypiam!