Aranżacja wnętrz to także odpowiednie światło. Prawidłowe rozmieszczenie oświetlenia w pomieszczeniach mieszkalnych jest bardzo istotną kwestią. Sprawdź jakie oświetlenie będzie najlepsze do Twojego wnętrza.
A co powiecie na lampy tego typu w pokoju dziecięcym? Wydaje mi się to być fajnym rozwiązaniem, zwłaszcza, że ta druga lampa może sprawdzić się niemal w każdym pomieszczeniu, niekoniecznie pokoju dziecięcym.
Na stronie producenta oświetlenia Azzardo znajdziecie wiele ciekawych i oryginalnych lamp. Podobno ich lampy pojawiały się nawet w aranżacjach produkcji filmowych. My kupowaliśmy u nich kinkiety i mile zaskoczyła nas rozsądna i niewygórowana cena jak za taką markę.
Dużo modnych lamp biurkowych sprzedaje sklep Elektryczny. Jestem ich stałym klientem w sumie już od dłuższego czasu i jeszcze się nie zawiodłem. Opisy i zdjęcia lamp na stronie mają uczciwie zrobione, nie koloryzują rzeczywistości ale raczej starają rzetelnie produkt zaprezentować online, żeby potem w realu nie było niespodzianek.
Skoro mowa o ciekawych stronach sklepów internetowych z lampami czy generalnie oświetleniem to polecam zerknąć również do nas na MagiaSwiatla.pl gdzie każdy znajdzie coś dla siebie, w razie pytań służymy swoją pomocą.
wszystko zalezy do czego chcesz te lampy. Inne bedą do domu a inne będą np do sklepu. Ja mam sklep od jakichś 4 miesięcy i postawiłam na dobrej jakości oświetlenie Trilux. Dlaczego ? Bo jest energoszczędne, wydajne. Ja po prostu oszczędzam na rachunkach. W dodatku komfort pracy jest po prostu ogromny. Wybór lamp przemysłowych o których cały czas mówię, również bardzo duży.
Ja w przypadku lamp lubię tez poszukać czegoś wyjątkowego w antykach i jeżeli są tutaj również osoby które mają podobny gust to polecam odwiedzić Warszawskie Targi Antyków gdzie można znaleźć dość sporo pięknych propozycji w dobrych cenach i co ważne modeli z historią które zrobią wrażenie również na gościach.
Uwielbiam lampy tej marki Eko Light, a zwłaszcza kolekcję Milagro by Maciej Zień. To ponadczasowe oświetlenie z kategorii premium, niezwykle stylowe i designerskie. Pięknie zdobi mój salon