Odzież ochronna BHP
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Re: Odzież ochronna BHP
Ubrania robocze i odzież ochronną zawsze kupuję w Tricolor2. Mają szeroką ofertę w przystępnych cenach. Ich produkty są wysokiej jakości i służą mi przez długi czas. Znajdziecie tam niezbędne elementy do ochrony oczu czy dróg oddechowych, a także buty, rękawice, ubrania robocze czy niezbędne rzeczy do ochrony słuchu. Polecam.
Ja przez stronę kupiłem kalosze robocze - i nie żałuję. Kupowanie przez internet rozwinęło się przez ostatnie kilka lat, 10 lat temu też bym się bał czegokolwiek w ten sposób kupować. Ale teraz jest to chyba spoko opcja. 
Jeżeli szukacie dużego wyboru w jednym miejscu, to w przypadku tego typu odzieży proponuję udać się do firmy AWM Odzież robocza. Wszystkie produkty zgodne ze standardami, a przy tym całkiem konkurencyjne ceny.
-
ArkadiuszKrol
- Superużytkownik

Bardzo ciekawy temat. Moim zdaniem trzeba inwestować w wysokiej jakości odzież roboczą. Ja niedawno zamówiłem odzież roboczą Action, rękawice oraz obuwie od firmy mbtechnika.pl. Są przede wszystkim bardzo wygodne i zapewniają duże bezpieczeństwo.
Niestety jeśli chodzi o odzież na budowę to nie pomogę, ale za to mogę polecić super firmę, jeśli chodzi o szkolenia BHP i wdrażanie w firmie niezbędnych elementów BHP. Ja korzystałem z firmy Krispol, która profesjonalnie podeszła do tematu i dostarczyła do mojej firmy wszelkie niezbędne rozwiązania z zakresu bezpieczeństwa i higieny pracy. Poza tym szkolenia przez nich przeprowadzone były rzetelne i naprawdę pomocne. Dopasowali termin do moich potrzeb, a szkoleniowcy podeszli do sprawy z zapałem i prawdziwą chęcią przekazania niezbędnej wiedzy.
Mogę polecić Fastpol Invest. Ubrania są wytrzymałe i dobrej jakości - w dobrych cenach 
Witajcie, poszukuje firmy ktora oferuje wysokiej klasy helmy i kaski. Prowadzę magazyn i zalezy mi na bezpieczenstwie pracownika. Czy tego typu helm sie nada
?
?Re: Odzież ochronna BHP
My kupujemy odzież ochronną z Elan Vital i jesteśmy ogromnie zadowoleni ze stosunku jakości do ceny. Ale na ich stronie zamawiam też odtłuszczacze i obuwie ochronne.
Zapewnienie odzieży ochronnej należy do obowiązków pracodawcy, jednak takie ubrania mogą równocześnie spełniać funkcje reklamowe. Zwłaszcza w chłodniejszych miesiącach warto postawić na ciepłe polary reklamowe z firmy logomix. I pracownicy będą zadowoleni z darmowej ochrony przed zimnem i firma na tym skorzysta poprzez zwiększenie świadomości i rozpoznawalności marki.
-
Janusz2312
- Początkujący

Potrzebowałem ostatnio odzieży ochronnej i natknąłem się na firmę senero. Świetnej jakości kaski i ubrania ochronne. Warto sprawdzić w wolnej chwili
My kupujemy obuwie robocze ze sklepu MS Plus i jesteśmy w pełni zadowoleni.
-
OptimumBHP
- Początkujący

Prawda jest taka, że hurtowni i sklepów bhp jest na rynku wiele. Jedni kuszą niskimi cenami, inni szybką wysyłką. Każdy musi znaleźć taki sklep bhp w którym zakupy będą należały do przyjemnych.
-
KarolSmolecki
- Początkujący

No ja polecam na pewno spodnie i buty robocze w hurtowni Optimum BHP.
Na budowę sprawdziły mi się te buty:
Na budowę sprawdziły mi się te buty:

Na pewno jakościowo najlepszy Fastpol - Ubrania nie zdzierają się szybko, duża dostępność, więc śmiało można zamawiać.
-
Marek_1989
- Początkujący

Dobrej jakości ubrania robocze znajdziesz w BPHfast.