Meble do salonu
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Meble do salonu
Szukam jakiegoś dobrego sklepu, który oferuje nowoczesne meble. Znacie jakiegoś wykonawcę, który będzie w stanie przygotować dla mnie kompleksową ofertę i wyposaży wnętrze od A do Z jeśli chodzi o meble.
-
karolina1918
- Początkujący

Re: Meble do salonu
A sprawdzałeś sklepy internetowe? Ostatnio widziałam piękne komody i kredensy w tym sklepie internetowym. Mam od nich większość mebli i mogę jak najbardziej polecić, bo są wysokiej jakości i dodatkowo w atrakcyjnej cenie. 
Na sieciówki moim zdaniem szkoda czasu, bo jakością jest kiepściuchno, a ceny kosmiczne. Tak jak coś to tylko internet. Tak swoją drogą to zajrzyj może do slf24.pl, maja dośc duży asortyment, a po swoich meblach wiem, że jakościowo są świetne i ceny mają dość przystępne.
agadys
Nowoczesne meble do swoich wnętrz kupiłem na Luvio Meble. Pomagali mi w dopasowaniu takich propozycji, które będą odpowiednie pod względem moich upodobań więc zdecydowanie mogę polecić tą właśnie ofertę.
Przed remontem trochę poszukaliśmy w sieci nowoczesnych mebli i traifliśmy z mężem na designerskie.com Wybraliśmy od nich sporo mebli, bo naprawdę ciekawa oferta i to w dobrych cenach.
-
lideropinii
- Superużytkownik

Nie ilość, a jakość się liczy. A dobrze dobrane meble to esencja udanej aranżacji. Musi być i ładnie i funkcjonalnie.
Pozdrawiamy, zespół Decoroom
Prawdziwe piękno kryje się we wnętrzu ...
Prawdziwe piękno kryje się we wnętrzu ...
Takie meble warto kupować bezpośrednio od producenta. Moim zdaniem najlepsza jakość to ta którą oferują polskie firmy jak np Jardex. Produkują m.in krzesła i stoły z wysokiej jakości surowców naturalnych. Meble drewniane pozytywnie wpływają na nasze zdrowie a także dodają sporo uroku aranżacjom
ja kupiłam meble do salonu przez internet w polskim sklepie. Całość będzie wyglądać podobnie jak na tej inspiracji: https://www.mirjan24.pl/content/456-sal ... owojorskim
Bardzo ładne, minimalistyczne i nowoczesne sofy, znajdziesz u Puszmana
Mnie urzekła sofa Zara
Prezentuje się pięknie, ale ma w sobie nutę tajemniczości, która intryguje mnie za każdym razem, kiedy na nią spoglądam