Lampy do salonu
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
-
perbulator
- Początkujący

Re: Lampy do salonu
[quote="lighty"]bez dwóch zdań najkorzystniejszym rozwiązaniem są designerskie lampy - sklep internetowy w którym robiłam zakupy ma najlepsze jakościowo oświetlenie w przepięknych wzorach, do salonu idealne![/quote]
czy mogłabyś podać sklep z którego korzystałaś? ja w salonie stosowałem fajne lampy sufitowe, ale teraz urządzamy poddasze dla dzieciaków i chętnie zrobiłbym im coś nietypowego.
czy mogłabyś podać sklep z którego korzystałaś? ja w salonie stosowałem fajne lampy sufitowe, ale teraz urządzamy poddasze dla dzieciaków i chętnie zrobiłbym im coś nietypowego.
Z designerskim lamp polecam lampy wiszące FRULA!
Ja mogę polecić ich zFABRYKI.PL S.C. więkość lamp, kikietów w domu mam właśnie od nich 
-
Karkonoskimis
- Początkujący

Mało to jest sklepów internetowych, gdzie można kupić jakieś lampy do salonu? Problem w tym jedyny jest taki, że jej nie obejrzysz, a zdjęcie może być oszukane. Ale niby zawsze można zwrócić. Niestety internet pozabijał sporo sklepów branżowych i teraz tylko kupisz online.
Do salonu chyba najlepsze żyrandole, albo nowoczesne albo klasyczne. Lampa musi być duża jak pomieszczenie duże. Jak male to mała lampa.
Do salonu chyba najlepsze żyrandole, albo nowoczesne albo klasyczne. Lampa musi być duża jak pomieszczenie duże. Jak male to mała lampa.
-
lokomoloko
- Początkujący

Jeden z lepszych sklepów z fajnymi lampami jak znam to Strefa Lamp.
Na Homebooku jest największy wybór lamp. Ale wiadomo, tam masz ofertę z różnych sklepów.
- Złotowłosa
- Superużytkownik

W salonie dobrze jest postawić na kilka rodzajów oświetlenia. Tak aby było wygodne. Obecnie mam w salonie
lampę stojącą
dwie lampy wiszące ( jedna nad stołem, druga lampa jest nad kanapą)
lampę stołową na komodzie (używana wbrew pozorom bardzo czesto kiedy chcę osiągnąc półmrok w pokoju).
Moja propozycja to ta nowoczesna lampa - daje stonowane przytłumione swiatło. https://www.elampy.pl/wiszace/2110-lamp ... ianco.html

lampę stojącą
dwie lampy wiszące ( jedna nad stołem, druga lampa jest nad kanapą)
lampę stołową na komodzie (używana wbrew pozorom bardzo czesto kiedy chcę osiągnąc półmrok w pokoju).
Moja propozycja to ta nowoczesna lampa - daje stonowane przytłumione swiatło. https://www.elampy.pl/wiszace/2110-lamp ... ianco.html

-
casto12345
- Początkujący

ja tam sobie sam zaprojektowałem lampę z przewodów ozdobnych. Ciekawa opcja:
Kabel przewód skręcany dekoracyjny w oplocie poliestrowym dwużyłowy
Kabel przewód skręcany dekoracyjny w oplocie poliestrowym dwużyłowy
-
MariuszMarcz
- Zainteresowany

Na polightme polecam zerknąć za lampami
wybór lamp jest duży. Ja lubię minimalistyczne formy więc wybieram plafony. Ostatnio trafiłem na sklep PP-design korzystał ktoś z tego sklepu? Jak z jakością tych plafonów?
Bardzo fajne oświetlenie można uzyskać np. w lampie składającej się ze słoików
http://www.e-mieszkanie.pl/a/oswietleni ... 15228.html moim zdaniem bardzo nastrojowy klimat. do takiej aranżacji salon musi być duży żeby nie było wrażenia przytłaczającego. Widziałam taką aranżację na żywo i naprawdę robi wrażenie!
-
kowalska201
- Początkujący

Ja u siebie w salonie mam oświetlenie na każdym kroku
Praktycznie na każdej komodzie, półce stoi jakaś lampka stołowa, mniejsza lub większa, w rogu za kanapą lampa podłogowa na pałąku, na ścianie przy telewizorze taśmy led, a to wszystko perfekcyjnie dopełnia spory żyrandol, który stanowi wyrazisty akcent do całej aranżacji. Mam tyle tego oświetlenia dlatego, że nie mogłam się zdecydować
Zamawiałam na mlamp.pl, jak sprawdzicie, to sami się przekonacie 
-
martynakaczmarczyk
- Początkujący

Mi bardzo podobają się takie lampki. Mają niepowtarzalny styl i urok.

Całkiem sporo ciekawych lamp ma activejet, niedawno wymieniałem w salonie i tak trafiłem na ich ofertę. Mam model irma na 5 żarówek, świetnie świeci i ładnie sie prezentuje.
Ja początkowo prowadziłem sklep w normalnym modelu sprzedażowym, ale powiem szczerze, że jeśli chodzi o ofertę to trudno było się rozwijać, bo jednak ciągle brakowało miejsca na te wszystkie produkty jakie miałem mieć w sprzedaży. Więc ostatecznie musiałem skorzystać z oferty firmy i postawić właśnie na dropshipping, tak że oni odpowiadają za dostawy do klientów, którzy u mnie składają zamówienia.
edo