Jakie biurko dla dziecka?
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
-
MeblezKrakowa
- Aktywny

- Kontakt:
Re: Jakie biurko dla dziecka?
To też racja,obok biurka których szeroki wybór znajdziecie np u nas-warto pokusić się także o dobrej jakości krzesło,które będzie solidne i wygodne,nie psujące się już po roku użytkowania.
meble ręcznie wykonywane.
-
Mareczek21
- Aktywny

Ja zamówiłem dla syna (od września idzie do 1 klasy) takie biurko: http://www.decomania.pl/pl/p/Biurko-Minko-Kids-Basic/75706 Jest spore, więc będzie miejsce na odrabianie lekcji czy też na robienie różnych prac plastycznych. Udało nam się trafić na promocję
Teraz z niecierpliwością czekamy na przesyłkę
JanKows30 dziś [10:37]
Uważam, że każde dziecko powinno posiadać biurko i to nie dopiero wtedy kiedy idzie do szkoły w wieku (6/7 lat). Kupiłam dziecku jak miało chyba 3/4 lata niskie biurko i drewniane krzesło. Dużo czytałam przed kupnem o takich rozwiązaniach. Małe dzieci potrzebują miejsca gdzie będą wycinać i rysować.
Uważam, że każde dziecko powinno posiadać biurko i to nie dopiero wtedy kiedy idzie do szkoły w wieku (6/7 lat). Kupiłam dziecku jak miało chyba 3/4 lata niskie biurko i drewniane krzesło. Dużo czytałam przed kupnem o takich rozwiązaniach. Małe dzieci potrzebują miejsca gdzie będą wycinać i rysować.
Osobiście bardzo lubię styl skandynawski. Jest prosty, ale przez to bardzo efektowny. W kwestii dekoracji i mebli możecie zastanowić się nad takim rozwiązaniem. Dlatego warto rzucić okiem na biurka skandynawskie: https://www.mebel-partner.pl/biurka-skandynawskie, myślę, że świetnie dopasują się stylem do każdego wnętrza.
Ja kupiłem biurko dla dziecka ze strony fotelewarszawa.pl fakt, jest droższe od standardowego, ale nie żałuję bo o wiele wygodniej się przy takim biurku pracuje, dziecko nie męczy pleców, dodatkowy plus to taki, że biuro jest regulowane, więc jest to inwestycja na długie lata.
- rolfson.flavie
- Początkujący

Na pewno ważniejszym jest wybór krzesła!
-
Damina90000
- Aktywny

Najlepsze takie z regalem wbudowane moim zdaniem. Brat kupil dzieciom z salonu Siorek ze Skawiny, maja tam podobno dobre meble.
Jeśli już szukacie nowoczesnych propozycji w zakresie biurek dla dzieci na przykład w wydaniu industrialnym dostępne w sklepie meblowym Edinos przystępne ceny, różne rozmiary i też nie było żadnych problemów jeśli chodzi o realizację oraz dostawę.
-
lucaskruszyna
- Aktywny

Mam fajne biurko od Pro Desk z linii premium, cena może nie była jakaś szczególnie niska, ale produkt jest faktycznie wykonany rewelacyjnie, widać że firma dba o klientów i gwarantuje wyłącznie dobrej jakości biurka. Więc jak szukasz czegoś do profesjonalnego stosowania to sprawdź sobie linię premium. Na ich stronie jest bardzo dokładnie opisana więc można się zapoznać przed zakupem z tym jak są te produkty wykonywane.
-
marcyska05
- Początkujący

Ja polecam takie BIURKO DZIECIĘCE BAMBINO GREY

Biurko rośnie razem z dzieckiem, bardzo wygodnie się z niego korzysta, a dzięki blatu który można pochylic córka lubi przy nim czytac i malować.

Biurko rośnie razem z dzieckiem, bardzo wygodnie się z niego korzysta, a dzięki blatu który można pochylic córka lubi przy nim czytac i malować.