remont małej łazienki
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
-
aleksandri
- Początkujący

remont małej łazienki
Witam wszystkich
Właśnie planuję remont łazienki 3,2 m kw. /metraż przywracający o zawrót głowy :D /
Planuję sama z mężem skuć starą glazurę,ale do położenia nowej i zamontowania wanny WC podwieszanego i umywalki niestety potrzebujemy fachowca i tu moje pytanie czy ktoś może polecić dobrego fachowca i jeśli jest to możliwe niedrogiego./warszawa/
Właśnie planuję remont łazienki 3,2 m kw. /metraż przywracający o zawrót głowy :D /
Planuję sama z mężem skuć starą glazurę,ale do położenia nowej i zamontowania wanny WC podwieszanego i umywalki niestety potrzebujemy fachowca i tu moje pytanie czy ktoś może polecić dobrego fachowca i jeśli jest to możliwe niedrogiego./warszawa/
Dobry fachowiec nie jest tani. Ale w dłuższym okresie czasu i tak wychodzi mniej niż kilka przewijających się ekip, zmarnowany materiał, stracony czas, zrzarte nerwy itd. Zajmuję się tym na codzień i widzę co potrafią zrobić "fachowcy". Rekord jak do tej pory nie pobity - na wykonanie łazienki o podobnym metrażu, "fachowcy" zużyli 53 worki kleju. Ile ukradli, tego nawet klient nie wiedział.
-
lapsdesign
- Początkujący

projektowanie wnetrz
Jesteśmy fachową firmą projektową. Nasza specjalizacja to projektowanie wnętrz ( kuchnie , łazienki, sypialnia, salony, wnętrza biurowe ).
Z przyjemnością pomożemy Ci profesjonalnie zaaranżować wnętrze by stało się stylowe i funkcjonalne
Z przyjemnością pomożemy Ci profesjonalnie zaaranżować wnętrze by stało się stylowe i funkcjonalne
odp
Racja dobry fachowiec nie jest tani , a na byle jakich szkoda czasu i pieniędzy.
tylko jak tego fachowca znalesć..? z polecenia.. to dobry sposób, wybrac firmę która specjaliwuje się w takich pracach i ma duze doświadczenie np należy do Polskiego związku płytkarzy.. Wybór i ryzyko zawsze leży w naturze remontów..
Polecam popytac wśród znajomych i poszukać dobrego flazurnika
tylko jak tego fachowca znalesć..? z polecenia.. to dobry sposób, wybrac firmę która specjaliwuje się w takich pracach i ma duze doświadczenie np należy do Polskiego związku płytkarzy.. Wybór i ryzyko zawsze leży w naturze remontów..
-
marcin janecki
- Początkujący

Re: remont małej łazienki
Minęło ładnych kilka lat od założenia tego posta, technologia poszła do przodu i nie ma już problemu, aby kupić kabinę 120x90 półokrągłą. Sklep lazienkaplus ma ich dość sporo wyposażyłam całą łazienkę robiąc zakupy u nich zdecydowałam się bo mają usługę montażu.
- Załączniki
-
- 120x90.jpg (17.03 KiB) Przejrzano 726 razy
Fajne kabiny są nawet w sklepach sieciówkowych, wielkich marketach budowlanych.
-
e-Rzecznik Śnieżka
- Superużytkownik

- Kontakt:
Szanowni Państwo,
Do malowania łazienki rekomenduję zastosować farbę Śnieżka Kuchnia Łazienka, która jest dedykowana do pomieszczeń o podwyższonej wilgotności. Dzięki zawartości mikrocząsteczek srebra, farba tworzy powierzchnię zabezpieczoną przed rozwojem pleśni, grzybów oraz bakterii. Śnieżka Kuchnia Łazienka charakteryzuje się bardzo dobrą przyczepnością do podłoża, doskonałą siłą krycia, wydajnością na poziomie do 12 m²/l przy jednokrotnym malowaniu i łatwą aplikacją. Jest dostępna w 25 gotowych kolorach.
Do malowania łazienki rekomenduję zastosować farbę Śnieżka Kuchnia Łazienka, która jest dedykowana do pomieszczeń o podwyższonej wilgotności. Dzięki zawartości mikrocząsteczek srebra, farba tworzy powierzchnię zabezpieczoną przed rozwojem pleśni, grzybów oraz bakterii. Śnieżka Kuchnia Łazienka charakteryzuje się bardzo dobrą przyczepnością do podłoża, doskonałą siłą krycia, wydajnością na poziomie do 12 m²/l przy jednokrotnym malowaniu i łatwą aplikacją. Jest dostępna w 25 gotowych kolorach.
Mała łazienka nie daje nam dużego pola do popisu i nawet najmniejszy błąd może okazać sie katastrofa. Miałam kilka takich sytuacji w życiu i niestety moje remonty komplikuje też to, że zawsze zapominam czegoś kupić. Tym razem padło na wentylator łazienkowy, który jak najszybciej muszę dokupić. Rozważam produkty z oferty https://mat-dom.pl/wentylatory-azienkowe/