Kursy/szkolenia
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
-
adrianna99
- Zainteresowany

Re: Kursy/szkolenia
Polecam wybrać się na szkolenie P. Macieja , więcej na PW.
-
nieZadlużony
- Aktywny

Odpowiedni kurs może naprawdę sporo nam dać. Grunt to wybrać dobrą firmę, która zagwarantuje nam świetną jakość szkolenia. Osobiście najbardziej polecam tą: goodman.eu. Miałem okazję brać udział między innymi w ich szkoleniu z logistyki. Wykłady były bardzo ciekawe przeplatane licznymi grami zespołowymi i ćwiczeniami dzięki czemu pierwszy raz podczas takiego wydarzenia kompletnie się nie nudziłem! Szczerze polecam 
Jeśli chodzi o dobre jakościowe szkolenia, to na ternie Polski północnej działa Nadbałtyckie Centrum Edukacji. Jest to firma, które od lat oferuje szkolenia i kursy dla dorosłych. Prowadzi ona cenione szkoły dla dorosłych - Gdańskie Szkoły Zawodowe, Gdańskie Szkoły Medyczne, Studium Pracowników Medycznych i Społecznych, Akademia Kształcenia i Doskonalenia Zawodowego, a także przedszkola, szkoły podstawowe i ponadpodstawowe.
-
zuzia.gola
- Początkujący

Od dawna moja firma korzysta ze szkoleń z tej oferty Altkom Akademia. Nigdy nie było żadnego problemu, szkolenia są wartościowe i w pełni satysfakcjonujące.
zuzia.gola
My ostatnio skorzystaliśmy z oferty szkoleń dot. doskonalenia procesów produkcyjnych od jednej firmy z Krakowa. Dzięki temu trzech naszych pracowników mogło stać się ekspertami i awansować. Szkolenie bardzo rzeczowe i konkretne. Czy ktoś z Was brał też udział w takim szkoleniu lub o zbliżonej tematyce: certyfikowany ekspert ds doskonalenia procesow produkcyjnych? My jesteśmy bardzo zadowoleni i na pewno skorzystamy z dalszej oferty tej firmy.
Ostatnio zmieniony 05 paź 2019, 13:48 przez mya.hintz, łącznie zmieniany 1 raz.
-
klaudia844
- Aktywny

Warszawski Kontimex oferuje bardzo bogatą ofertę kursów zawodowych, doszkalających i szkoleń kontimex.com/oferta Duża zdawalność mówi sama za siebie, a do tego wygodne formy płatności i naprawdę dobre przygotowanie do egzaminów.
zanim na cokolwiek się zapiszecie, najpierw sprawdźcie czy choć w pewnej części nie ma tego w necie. Przykład? Zupełnie darmowa akademia Allplan dla architektów.
-
ArkadiuszKrol
- Superużytkownik

Ja skończyłem w tym roku kurs na wózek widłowy i koparko-ładowarkę. Zdobywanie nowych uprawnień pozwala na stałe poszerzanie swoich kompetencji oraz możliwość awansowania. Uważam, że warto się cały czas rozwijać. U mnie w zakładzie pracy kursy organizuje firma edukatorkursy.pl.
W dzisiejszych czasach nie trudno znaleźć sobie nową ścieżkę kariery dzięki szkoleniom o których piszecie. Właściwie to w pierwszej kolejności trzeba sobie zadać pytanie co chcielibyśmy robić i czy można na tym zarobić godne pieniądze. Mój znajomy jeszcze kilka miesięcy temu nie wiedział co ze sobą zrobić. Pracując za minimalną krajową nie mógł sobie pozwolić na zbyt wiele. Szukając porad w sieci trafił na szkolenia ipaf online z obsługi maszyn do zadań ciężkich. Część teoretyczna odbyła się przez transmisję online, praktyczna już w siedzibie firmy. Na ten moment jest zadowolony z podjętem decyzji.
Ostatnio zmieniony 22 maja 2020, 8:30 przez sanczoo, łącznie zmieniany 1 raz.
Przede wszystkim kursy językowe
Kursy i szkolenia, jak najbardziej warto robić, a to jakie, zależy od tego, w jakiej branży pracujesz i w jakim kierunku chcesz iść. Jeśli szukacie szkoleń z zakresu obsługi maszyn budowlanych to polecam firmę Oświata Lingwista. Organizuje one tego typu kursy już od wielu lat. Biorą w nich udział zarówno osoby prywatne, jaki i pracownicy firm, które dbają o rozwój pracownika.