Piekarnik parowy- warto
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Piekarnik parowy- warto
Hej dziewczyny, zastanawiam się nad inwestycją w parowy piekarnik. Słyszałam naprawdę bardzo dużo pozytywnych opinii na temat tych piekarników. Jednak nie wiem na jaki model się zdecydować, bo wiadomo że piekarnik piekarnikowi nie równy. Pomóżcie....
Re: Piekarnik parowy- warto
A czym taki piekarnik się w ogóle charakteryzuje?
Silver Service - usługi sprzątające
Piekarniki parowe teraz cieszą się dość sporym zainteresowaniem sama zakupiłam ten model piekarnika PIEKARNIK PAROWY 3W1 ELECTROLUX EOB8S31Z Z KAMIENIEM DO PIZZY. Jedzenie przygotowywane w tego typu piekarnikach jest naprawdę dużo lepsze niż w zwykłych, mi zawsze mięsa wychodziły bardzo twarde teraz odkąd mam piekarnik parowy wszystko bardzo soczyste i miękkie. Dodatkowo potrawy są dużo zdrowsze dzięki pieczeniu na parze.
dzięki za namiary na piekarnik parowy, bardzo lubię markę electrolux, także wydaje mi się że zdecyduję się na ten własnie model piekarnika, przejrzę jeszcze inne i podejmę decyzję.fiftusiek pisze:Piekarniki parowe teraz cieszą się dość sporym zainteresowaniem sama zakupiłam ten model piekarnika PIEKARNIK PAROWY 3W1 ELECTROLUX EOB8S31Z Z KAMIENIEM DO PIZZY. Jedzenie przygotowywane w tego typu piekarnikach jest naprawdę dużo lepsze niż w zwykłych, mi zawsze mięsa wychodziły bardzo twarde teraz odkąd mam piekarnik parowy wszystko bardzo soczyste i miękkie. Dodatkowo potrawy są dużo zdrowsze dzięki pieczeniu na parze.
Też byłbym zainteresowany zakupem piekarnika parowego można namiary na jakiś sklep godny polecenia oczywiście online?
Ja zamawiałam jakieś 2 miesiące temu przez stronę. Ogólnie piekarniki dostępne w tym sklepie są bardzo dobrej jakości. bardzo się cieszę, że zdecydowałam się na piekarnik parowy.
Zdecydowałam się również na piekarnikiparowe.com zamówić piekarnik model AEG BSE792320B własnie otrzymałam dostawę, teraz będę testowała.