Jeżeli jesteś nowy przywitaj się TUTAJ
Re: Jeżeli jesteś nowy przywitaj się TUTAJ
Z racji, że jestem nowa, chciałam się przywitać, więc cześć wszystkim !
-
karolinasz
- Początkujący

Cześć wszystkim, cieszę się, że znalazłam to forum i tutaj dołączyłam 
siemka witam serdecznie 
-
katarzyna35
- Początkujący

Witam wszystkich
Witam wszystkich na forum .
-
katarzyna35
- Początkujący

Ogrzewanie gazowe
Witam mam takie pytanie może ktoś pomoże kupuje właśnie dom w zabudowie szeregowej od dewelopera przewidziane ogrzewanie tego domu (146 m) to ogrzewanie gazowe. I moje pytanie brzmi czy możecie polecić dobry piec i może ktoś wie ile kosztuje montaż takiego pieca . Pozdrawiam
meble kuchenne na wymiar Nolte -Salon Interio
Polecam salon Interio meble kuchenne firmy Nolte w Centrum Handlowym Jupiter Warszawa, w szczególności Pana Łukasza. Zaprojektował nam kuchnie wg naszych oczekiwań, udzielił cennych wskazówek na etapie projektu.W każdej chwili służył mi profesjonalnym wsparciem, doradzał i był zawsze pod telefonem ,słowny i szczegółowy .Wszystko dopracowane z najmniejszymi detalami i dopasowane co do milimetra. Efekt końcowy zasługuje na najwyższą ocenę. Wspaniały kontakt z klientem .
Na uznanie zasługuje Pan Czesław -montażysta, który domknął technicznie projekt. Był pomocny na każdym etapie realizacji .Jak były problemy ,nic nie stanowiło dla niego przeszkody.
Terminy dotrzymane!!!! Firma Nolte Interio ubiega się o klienta a nie klient o firmę, co jest w naszym kraju już rzadkością .Każdy kto zdecyduje się na szafki kuchenne Nolte z salonu Interio ,CH Jupiter w Warszawie będzie bardzo zadowolony. My jesteśmy pełni podziwu . Meble kuchenne warte swojej ceny .
Anna
Na uznanie zasługuje Pan Czesław -montażysta, który domknął technicznie projekt. Był pomocny na każdym etapie realizacji .Jak były problemy ,nic nie stanowiło dla niego przeszkody.
Terminy dotrzymane!!!! Firma Nolte Interio ubiega się o klienta a nie klient o firmę, co jest w naszym kraju już rzadkością .Każdy kto zdecyduje się na szafki kuchenne Nolte z salonu Interio ,CH Jupiter w Warszawie będzie bardzo zadowolony. My jesteśmy pełni podziwu . Meble kuchenne warte swojej ceny .
Anna
siemka witam i pozdrawiam
Hej wszystkim i mam nadzieje na fajna wymiane doswiadczenia 
Fajnie w końcu się uaktywnić na tym forum, witam Was serdecznie
Witam wwas serdecznie
Cześć wszystkim
Będę remontował mieszkanie, pomożecie?