Materac ze sklepu www
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Re: Materac ze sklepu www
Ja sobie zamówiłem materac z pianki termoelastycznej powiem ci szczerze że na prawdę są fajne ta pianka jest bardzo wygodna i na prawdę polecam przetestować taki materac.
Ostatnio zamawiałem materac kieszeniowy ze se strony eversleep.pl. Mieli całkiem niezłe ceny i duży wybór samych materacy, na czym mi bardzo zależało. Materac wygodny, dobrze wykonany. Brak zastrzeżeń
-
pawelszabla
- Aktywny

Mogę mówić za sobie ale ja sobie chwalę materac lateksowy. Zasypiam w ciągu chwili i budzę się wypoczęta. Dużo konkretów o zaletach lateksu jes w tekście na materace lateksowe wady. Wyczerpali temat moim zdaniem ;>
Ja miałam beznadziejny materac ale udało mi się wlaśnie kupić super materac w sypialniaplus.pl. Bardzo fajny, super wygodny i moim zdaniem to był strzał w 10 ten zakup! jestem bardzo zadowolona.
-
ArkadiuszKrol
- Superużytkownik

Chcesz zamówić materac nie wiedząc jak on wygląda na żywo?
[quote="merkury"]Witam. Czy waszym zdaniem warto kupować materac w sklepie internetowym? Odwiedziłem ostatnio kilka sklepów z materacami, bo szukam czegoś odpowiedniego do sypialni i widzę, że większość sklepów ma trochę lichą ofertę. Jak wy kupujecie?[/quote]
W optimum mozna kupic przez net. Polecam, a wogoole to mozna zadzwonic tam i oni tez doradza.
W optimum mozna kupic przez net. Polecam, a wogoole to mozna zadzwonic tam i oni tez doradza.
Osobiście nie widzę przeszkód aby zamówić materac z internetu, kiedy obejrzymy sobie dany materiał materaca w sklepie na zywo 
-
ArkadiuszKrol
- Superużytkownik

A co sądzicie o profilowanych materacach?
Bardzo są takie wygodne. mam teraz taki materac, który kupiłam w Sypialnia Plus – jest bardzo wygodny, super się spi na nim i doradztwo na wysokim poziomie