Mieszkanie od dewelopera w Warszawie
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Re: Mieszkanie od dewelopera w Warszawie
Współpracował ktoś z fedezu.pl? Jesteście wstanie podzielić się swoim doświadczeniem?
Koniecznie sprawdźcie sobie mieszkania praga północ nowe. Powstaje tam całkiem dobre osiedle i myślę, że mieszkanie w tym miejscu będzie świetną informacją dla Was wszystkich. Jeśli jesteście zainteresowani, to polecam zajrzeć na te mieszkania, które są jeszcze dostępne.
-
tojawiktor
- Początkujący

Ja się dziś chwalę moim zakupem
Inwestycja "Dom pod 6" świetna okolica (Żoliborz), baaaardzo konkurencyjna cena za m2 oraz świetny projekt, których niestety jest coraz mniej w Wawie.
-
peter84_WWA
- Początkujący

Mieszkanie kupione i właśnie szykuje je pod siebie.
Mogę polecić "Nowe Południe" na Mokotowie. Zero problemów technicznych - odbiór to była czysta przyjemność. Deweloperowi pozostały ostatnie mieszkania więc jak ktoś chce mieć fajne mieszkanko "od ręki" warto skontaktować się z nimi 
Też planuję kupić ale na Pradze Południe, Atal tam buduje bardzo ładne osiedle, będzie może taniej jak na Mokotowie i na pewno trochę spokojniej
Ja myślę, że najpewniej kupić mieszkanie od Home Invest po prostu. Deweloper pewny, znany, ma sporo inwestycji. Wiadomo, że pieniądze będą bezpieczne, a mieszkanie oddane w terminie. Po co ryzykować i kombinować, jak się ma kogoś sprawdzonego.
O, a jak dobrze masz sprawdzonego tego dewelopera? My poważnie rozważamy inwestycje polnordu w okolicach Branickiego na Wilanowie
Odpowiada nam tam i lokalizacja, ale też siostra kupowała od nich, chociaż w innym mieście i polecała akurat tę firmę
To też jest godne polecenia miejsce do zamieszkania Nova Dolna. Moim zdaniem jest to inwestycja na którą zdecydowanie jest warto zwrócić uwagę.
Tak, ale to chyba Mokotów a ja myślałem raczej o Pradze. Byłem nawet w biurze sprzedaży kamienicy Stalowa 27 żeby dowiedzieć się o szczegóły inwestycji. Na wizualizacjach wygląda bardzo atrakcyjnie
- Złotowłosa
- Superużytkownik

Moim zdaniem bardzo dobrą dzielnicą pod kątem mieszkania w Warszawie jest Zoliborz
bardzo dobra komunikacja
świetna infrastruktura
oraz bardzo wiele dobrych sklepów, szkoły i przedszkola
Nie ma tam zbyt wielu nowych realizowanych inwestycji bo jest to dość stara dzielnica, jednak jeśli chcielibyście tam zamieszkać, polecam zorientowac się czy są jeszcze mieszkania na sprzedaż w inwestycji Dom pod 6 :

bardzo dobra komunikacja
świetna infrastruktura
oraz bardzo wiele dobrych sklepów, szkoły i przedszkola
Nie ma tam zbyt wielu nowych realizowanych inwestycji bo jest to dość stara dzielnica, jednak jeśli chcielibyście tam zamieszkać, polecam zorientowac się czy są jeszcze mieszkania na sprzedaż w inwestycji Dom pod 6 :

Ostatnio zmieniony 02 mar 2020, 15:07 przez Złotowłosa, łącznie zmieniany 1 raz.
Witam wszystkich
Czy może ktoś coś zna o deweloperze JAZ-BUD, sam deweloper z Białegostoku. W Warszawie buduje osiedle UrsusDom, Akurat ta inwestycja jest dla mnie ciekawa.
Bardzo będę wdzięczny za jakąkolwiek informacje.
Czy może ktoś coś zna o deweloperze JAZ-BUD, sam deweloper z Białegostoku. W Warszawie buduje osiedle UrsusDom, Akurat ta inwestycja jest dla mnie ciekawa.
Bardzo będę wdzięczny za jakąkolwiek informacje.
ja kupiłam super mieszkanie ale w kielcach - osiedle na górnej! super lokalizacja, ładne mieszkania. i dobre rozkłady . ja jestem zadowolona i nie mogę sie doczekać kiedy urządzę i zamieszkam
W Warszawie najlepiej jest kupić na Mokotowie, bo jest to dzielnica pełna zieleni i parków ale położona blisko centrum i dobrze skomunikowana, podoba mi się osiedle Bartycka 49 Apartamenty bo jest nieduże, z kameralną zabudową
Zdecydowana większość mieszkań oddawana jest w stanie deweloperskim, dlatego potrzebny jest fachowiec, który rzetelnie podejdzie do tematu. Jeżeli chodzi o wykończenie łazienek proponuje wszystkim glazurnikom oraz budowlańcom aplikacje do tworzenia profesjonalnych wycen.