Materac do sypialni jaki
Re: Materac do sypialni jaki
Ja mam idealny materac w sypialni - dopasowuje się do kształtu mojego ciała i daje mu rewelacyjne podparcie w każdej pozycji, ale bóle kręgosłupa mimo to nie ustały. Ortopeda zalecił mi kupić prozdrowotną poduszkę, żeby właściwie podeprzeć odcinek szyjny.Zastanawiam się nad tą: Poduszka Bio Moore. Opinie ma bardzo dobre.
-
teresa.oros
- Zainteresowany

Co sypialni ważny jest wybór materaca, bez dwóch zdań, ja miałam źle dobrany i cały czas wstawałam z bólem pleców, dopiero po wymianie było lepiej. Testowałam materace w sklepie stacjonarnym a zamówiłam go online bo było taniej, materac-h3 ten model wybrałam, jest wygodny oraz zapewnia mi zdrowy sen.
Ja moge z czystym sumieniem polecić materace z FDM. Warto sobie zobaczyć bo maja duży wybór w fajnych cenach.
-
monikabert90
- Aktywny

My już dwa razy wymienialiśmy w naszej sypialni materac. Najwygodniejszy okazał się dla nas materac sprężynowy kieszeniowy, który zamówiliśmy w sklepie internetowym. Komfort snu na tym materacu jest naprawdę bardzo wysoki, wysypiamy się bez problemu, a rano nie bolą nas plecy
To był bardzo dobry wybór, tym bardziej, że wcale nie musieliśmy dużo za ten materac zapłacić 
My mamy Materac piankowy i mamy nadzieję, że będzie nam służył jak najdłużej. Jest dość twardy ale przy tym wytrzymały. Polecam sprawdzić materace pod nazwą Hilding, my mamy model Zumba.
-
MariuszNowak
- Początkujący

Ja mam materac piankowy wysokoelastyczny z kokosem z allmeblo.pl i jestem bardzo zadowolony! Od kiedy go kupiłem w końcu się wysypiam i nie boli mnie już tak kręgosłup także jak najbardziej polecam.
Wybór materaca nie zawsze należy do najłatwiejszych, na pewno trzeba się o tym doedukowac z odpowiednich źródeł. Ważna jest też jakośc materaca. Warto wybierac takie od dobrych producentów jak np. Senpo.
-
AnkaFiranka
- Początkujący

[quote="Gooover"]My mamy Materac piankowy i mamy nadzieję, że będzie nam służył jak najdłużej. Jest dość twardy ale przy tym wytrzymały. Polecam sprawdzić materace pod nazwą Hilding, my mamy model Zumba.[/quote]
My również mamy materac z firmy Hilding, tylko, że innym model. Wybraliśmy piankowy materac SALSA który kupiliśmy w sklepie internetowym SenVita.pl w bardzo dobrej cenie. Zadzwoniłam pod podany na stronie nr telefonu i otrzymałam dodatkowy rabat. Polecam
My również mamy materac z firmy Hilding, tylko, że innym model. Wybraliśmy piankowy materac SALSA który kupiliśmy w sklepie internetowym SenVita.pl w bardzo dobrej cenie. Zadzwoniłam pod podany na stronie nr telefonu i otrzymałam dodatkowy rabat. Polecam
-
kapitanJan
- Początkujący

Wydaje mi się, że najlepsze materace to połączenia hybrydowe, czyli sprężyna obita pianką bo to i zdrowe i wygodne. Przy łóżku małżeńskim dobrze wziąć pod uwagę dodatkowo kwestię, że jak się dzieli z kimś łóżko to może być problem z tym, że jak jedna osoba wstaje, to druga to odczuwa, przy materacu sprężynowo-kieszeniowym, który ugina się tylko w miejscu nacisku tego problemu nie ma.
Najwygodniej śpi mi się na twardym materacu.
ja kupiłam materac w sypialniaplus.pl - i szczerze mówiąc odkąd mi tam doradzili kupno materaca to w końcu się wysypiam i mnie nic nie boli. sklep na prawdę super.
-
Nephalim123
- Aktywny

Najlepsze są te dwustronny - zima lato:D ja taki mam i wykonany jest bodajże z włókna kokosowego - człowiek wypoczęty i wyspany staje co rano
no prawie co rano.. ;p
Ja mam właśnie taki materac dwustronny ze sprężyną kieszeniową i włóknem kokosowym. Sprawdza się świetnie, do tego ma sprężyny kieszeniowe i należy do kategorii materacy medycznych. Hilding Pasodoble
-
Karol1978aaa
- Początkujący

Moja żonka też postanowiła wymienić i łóżko i materac. Kiedy mi powiedziała, że potrzebuje kilka tysięcy na zakup nowego, to pomyślałem, że zwriowała i kazałem puknąć jej się w głowę. Ale teraz z czystym sumieniem mogę powiedzieć, że to była najlepsza inwestycja w moim życiu. Nigdy bym nie powiedział, że można odczuć tak wielką różnicę w śnie i wypoczynku zmieniając materac. My kupowaliśmy w agacie. Mają tam duży wybór materacy sembella. Nie wiem jak wy, ale nie wyobrażam sobie zakupu materaca przez internet. Jak można kupić materac nie leżąc na nim wcześniej?
-
matinowak234
- Początkujący

ja także polecam materace z Hilding sami mamy i bardzo dobrze sie na nim śpi.