Urządzenie wielofunkcyjne - drukarka, ksero, skaner
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
-
MichalBudowniczy
- Superużytkownik

Re: urządzenie wielofunkcyjne - drukarka, ksero, skaner
Brother ma podobno bardzo tanie i mało awaryjne urządzenia.
Sprzedażą urządzeń wielofunkcyjnych czarno-białych i kolorowych, nowych powystawowych oraz poleasingowych zajmuje się firma AS-Mar. W ofercie posiadają również szeroka gamę akcesoriów i materiałów eksploatacyjnych do drukarek.
A korzystacie z urządzeń LaserJet Ja sobie je chwalę. Dobra jakość i nie dotykają ich żadne awarie.
A ja bardzo cenię sobie materiały Actis, bo są niedrogie a dobre i wydajne. Ktoś z Was może ktoś korzysta?
chciałbym polecić sklep ze sprzętem biurowym Kserotex jestem bardzo zadowolony z usług, w ofercie można znaleźć kserokopiarki, drukarki, niszczarki i inne moje biuro w Jaśle wyposażałem z pomocą tej firmy i jestem bardzo zadowolony
A jeśli będziesz potrzebował np. części wymiennych czy również dodatkowych zamienników do drukarek to ze swojej strony zdecydowanie polecam zwrócić uwagę na ofertę sklepu dobretonery.pl w którym ja najczęściej kupuję produkty w zakresie akcesoriów biurowych do swojej firmy też ze względu na bardzo dobre ceny,
Re: Urządzenie wielofunkcyjne - drukarka, ksero, skaner
Ja wszystkie tonery kupuję w Asarto. I to jest bardzo dobre rozwiązanie. Montaż prosty, dobra jakość druku. Do tego Asarto nie łamie praw patentowych
Orientujecie się ile może kosztować takie urządzenie?
Może L1110 epsona? Bardzo dobry sprzęt, wytrzymały i póki co działa bezawaryjnie. W promocji jest także można otrzymać zwrot kasy z ramach cashback, wystarczy u nich na stronie wypełnić formularz.
Kupiłem w promocji na neonet urządzenie wielofunkcyjne BROTHER DCP-L3550CDWYJ1 z automatycznym dwustronnym drukowaniem. Nie zacina się, a jakość wydruku jest bardzo dobra.
marka OKI jest zdecydowanie warta do polecenia. Za ok. 1 tys można kupić naprawdę dobrej jakości sprzęt- co ważne tonery są bardzo tanie 
też mam brothera sprzęcik, myślę ze urządzenia wielofunkcyjne można brać w ciemno, bo zamienniki są, activejet to nawet do nnowych modeli zaraz wypuszcza.
Urządzenia HP mają bardzo dobrą jakość. Ich jedyną wadą jest większa cena, ale moim zdaniem warto dopłacić.
nie przepadam za tą marką, niestety często lubią blokować zamienniki więc na pewno w przyzłości bym się nie zdecydował
W naszym biurze mamy urządzenia wielofunkcyjne od Smart Copy i działają bardzo dobrze. Nie pamiętam żeby były jakieś problemy. Nawet jak zatnie papier to można go łatwo go wyciągnąć.