Projektowanie wnętrz
-
Marcin_eke
- Początkujący

Projektowanie wnętrz
w jakim programie projektujecie wnętrza? Pytanie bardziej do projektantów, szukam troche bardziej zaawansowanego narzędzia
-
Maliniakowski
- Początkujący

Re: projektowanie wnętrz
może nie "trochę bardziej zaawansowane", ale po prostu tzw. profesjonalne
narzędzie, (dla mnie najlepsze), to: Interi Cad zostawiam od razu link więc możesz poczytać z czym się go je
Ja rówież polecam.
A jeśli chodzi o konkurencyjne ceny wszystkiego co niezbędne do wykańczania naszego domku czy mieszkania to polecam zajrzeć na stronę firmy Dekor Planet.
Z mężem wszystko zakupiliśmy dużo taniej niż oferowali się inni sprzedający sztukaterię i całą resztę.
A jeśli chodzi o konkurencyjne ceny wszystkiego co niezbędne do wykańczania naszego domku czy mieszkania to polecam zajrzeć na stronę firmy Dekor Planet.
Z mężem wszystko zakupiliśmy dużo taniej niż oferowali się inni sprzedający sztukaterię i całą resztę.
@maliniakowski a jeszcze bardziej "zaawansowany" jest teraz archline.xp
sam przeszedłem, wszystko idzie do przodu, my (projektanci) też musimy 
Re: Projektowanie wnętrz
oj tak, zwłaszcza ze promocje na archline.xp dla obecnych użytkowników intericad`a zachęcają 
Chcialbym sie podczepic pod pytanie - ja akurat planuje robic projekty instalacji - jak wypada porownanie programow CAD cena/jakosc?
-
piotr.kosa
- Początkujący

jeżeli chodzi o CADa dobrej jakości, w dobrej cenie to tylko GstarCAD
Też plusem zdecydowanie jest wykorzystanie chociażby płytek ręcznie formowanych do dekoracji. Chodzi mi o kolekcje Vandersanden. Super jakość, prosty montaż, 0 problemów przy układaniu. Potem wnętrze po prostu wygląda bardzo elegancko