Nowe mieszkania Warszawa
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Re: Nowe mieszkania Warszawa
Mieszkanie kupiliśmy od wwwconstruction i jesteśmy zadowleni. Cena za metr kwadratowy nie była bardzo wygórowana. Na pewno bardziej opłacało się kupić od nich niż inwestować w mieszkanie w centrum.
Ciekawą inwestycją jest Wiktoria osiedle w Malcanowie. Lokalizacja super bo tak naprawdę jest to na wysokości Ursynowa tylko bardziej w stronę Mińska Mazowieckiego. Ceny zdecydowanie bardziej przystępne no i sama aranżacja osiedla przyjazna człowiekowi
Nie jest to betonowa dżungla tylko fajne osiedle, które ma cieszyć i pozwolić żyć komfortowo.
A ja ostatnio przyglądam się osiedlom developerowi Victoria Dom. Budują nowe na Bemowie, Tarchominie i w okolicy mojej pracy na Łopuszańskiej. To co dla mnie jest ważne to dojazd komunikacją, a u nich wygląda to dobrze. Wybiorę się do nich.
-
marcin1415
- Początkujący

Ja osobiście uważam, że dobrą spółką jest Home Invest. Pomogli mi z kredytem, który nie był kosmicznie oprocentowany. Mieszkanie odebrałem szybko i jest wykonane tak jak miało być.
Myślę, że zawsze znajdą się jakies minusy, wszystko zależy od człowieka, kto co woli. Ja jestem zadowolony z usług Home Invest.
Myślę, że zawsze znajdą się jakies minusy, wszystko zależy od człowieka, kto co woli. Ja jestem zadowolony z usług Home Invest.
Każdego kto mieszka w mieście i nie tylko zachęcam do zakupu oczyszczacze powietrza dzięki któremu będziecie mogli "naprawić" powietrze w swoich mieszkaniach szczególnie w okresie grzewczym gdzie powietrze jest mocno zanieczyszczone. Naprawdę warto zadbać od swoje zdrowie.
Ja mogę polecić 19dzielnica.pl koleżanka własnie jest w procesie kupna mieszkania na tym nowym osiedlu i wszystko idzie po jej myśli. Osiedle super skomunikowane w samym centrum Warszawy na Woli, z własną siłownią, restauracjami, gabinetami lekarskimi. Z tego co mi mówiła to są jeszcze wolne mieszkania , także radzę się jak najszybciej dowiadywać, bo pewnie się prędko rozejdą 
W Warszawie ja mogę polecić Home Invest. Mają inwestycje na Bielanach, Woli albo Targówku, a nam udało się jeszcze załapać na Willę Ochotę. My jesteśmy zadowoleni. W razie potrzeb pomogą z kredytem. Dobry układ mieszkań, zieleń wokół, a także metro blisko.
Ja mogę polecić Nowy Park od Napollo na Białołęce.
> Bardzo konkurencyjna cena za m2
> Lokalizacja - w 10 min do I lini metra
> My już mieszkamy więc mieszkania dostępne od ręki
> Super sąsiedzi
> Super sąsiedzi
Cy wiecie może gdzie w Warszawie można kupić nowo powstające osiedle, apartamentowce? Bardzo zależy nam na czymś takim. I okolice Mokotowa.
My kupiliśmy mieszkanie od developera Home Invest. Pomógł nam z otrzymaniem kredytu, a samo mieszkanie w wysokim standardzie.
Znajomy też kupił od nich mieszkanie - aktualnie sami się zastanawiamykarolex88 pisze:Ja mogę polecić Nowy Park od Napollo na Białołęce.
> Super sąsiedzi
Home Invest – zdecydowanie. Jeśli chodzi o współpracę, kontakt, terminy to oni bez dwóch zdań się sprawdzają.
-
cleopatraaa
- Aktywny

Ja miałam szukać mieszkania poprzez dewelopera ale moja znajoma mnie przestrzegła, że nie wszystkim można zaufać, wiadomo oni doliczają sobie prowizje ale czasami te prowizje są olbrzymie więc z nimi ostrożnie. Znalazłam mieszkanie przez aplikację. Mega polecam, mnóstwo ofert, wszystkie zweryfikowane, dobrze pisane dzięki czemu można sobie przefiltrować wyniki. Przez Fliper znalazłam mieszkanie 3 pokojowe w Warszawie w dogodnej dla mnie lokalizacji. Na wiosnę będziemy się urządzać. Jestem zadowolona bo zmieściliśmy się w budżecie i jeszcze nam trochę zostanie na aranżację wnętrza.
Zobacz sobie ofertę dewelopera Aras bardzo fajne mieszkania w zabudowie bliźniaczej teraz oddali może jeszcze coś wolnego mają.
A co powiecie o Home Invest? Polecają nam znajomi, czytam też i opinie sa całkiem dobre, chyba się z żoną zdecydujemy. Mają ponoć fajne lokalizacje apartamentowców.