Jakie ubrania nadają się do ćwiczeń?
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Re: Jakie ubrania nadają się do ćwiczeń?
polecam sklep kicksmaniac , fajne ciuchy sportowe, bardzo dobrej jakości
Fajne ciuchy do treningu można znaleźć w sklepach Perfekt Sport, polecam
Mają super ceny i na pewno znajdziesz coś naprawdę fajnego dla siebie 
Jak ćwiczysz w drużynie to polecam wam zamówić sobie koszulki ze strony OpenWear. Świetny materiał, który jest stworzony do ćwiczeń, bez problemu dostaniecie tam więcej sztuk, no i przede wszystkim nie przepłacicie.
- kaela.gorczany
- Początkujący

Na Twoim miejscu na pewno kupiłabym sobie ciepłą bluzę jeśli biegasz wieczorami. Akurat teraz są duże obniżki cen np. Prosto kod na kartę. Uliczny styl i streetowy look, czyli marka PROSTO. Powinnaś sobie sprawdzić.
W moim przypadku zdecydowanie wolę zapłacić więcej za lepszej jakości buty. Wydaje na buty przeciętnie 100-300zł za parę, gdzie w sklepie mogłabym kupić buty z wyglądu podobne za 50-100zł, ale w tańszych butach po prostu nie mogę chodzić, bo tak bolą mnie stopy. Mam niestety problem z doborem wygodnego obuwia i tu zdecydowanie wiele razy się przejechałam, że nie płacą się kupić taniej, tylko lepiej dołożyć.
Polecam buty do ćwiczeń ze sklepu Ombre, są wygodne, mają stabilną podeszwę oraz ćwiczy się w nich naprawdę wygodnie.
Polecam buty do ćwiczeń ze sklepu Ombre, są wygodne, mają stabilną podeszwę oraz ćwiczy się w nich naprawdę wygodnie.
http://www.forumbudowlane.pl/
Hej! Osobiście uważam, że odzież sportowa loveandlive świetnie nadaje się do każdego rodzaju ćwiczeń.
Regularnie chodzę na siłownię i ćwiczę tylko w odzieży tej marki i mogę Wam powiedzieć, że jest to jedna z najwygodniejszych strojów sportowych, jakie kiedykolwiek nosiłam!
Regularnie chodzę na siłownię i ćwiczę tylko w odzieży tej marki i mogę Wam powiedzieć, że jest to jedna z najwygodniejszych strojów sportowych, jakie kiedykolwiek nosiłam!
-
MarioBros2
- Początkujący

Moim zdaniem dobrym prezentem dla kobiety może być jakieś ubranie, dlatego polecam Wam sprawdzić ofertę sklepu internetowego ilashop, w którym sama regularnie robie zakupy. Ich oferta jest bardzo rozbudowana i dostosowana do najróżniejszych potrzeb, znajdziecie w niej np. stroje kąpielowe z pareo.
Jeżeli mogłabym wam coś podpowiedzieć, to z tego co wiem, całkiem porządne i wygodne podkoszulki można dostać na stronie sklepu atlantic. Mnie zawsze uda się tam znaleźć coś ciekawego i to w promocyjnej cenie. Polecam wam tam zerknąć, jeżeli jeszcze nie znać tego miejsca. Myślę że nie będziecie żałować.
Jeżeli chodzi o mnie, to staram się kupować modne ubrania i oryginalne.