Aranżacja loftu – siła detali
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Aranżacja loftu rządzi się swoimi prawami. Zaglądamy do wnętrz urządzonych przez mieszkańców wrocławskiej Nowej... Aranżacja loftu – siła detali >>
Redakcja
czerwona cegła to extra dodatek do loftu. Klinker Przysucha robi świetne cegły w sam raz żeby je dopasować do takich industrialnych przestrzeni. Widziałam kiedyś je w Skandynawii takie piękne mieszkanie wyłożone cegłą, bardzo mi się wtedy spodobało.
moja ukochana strona o aranżacji loftami to domzcegly.pl. Jest tam wiele projektów, które można sobie wprowadzić do swoich mieszkań i domów i nawet ogrodów.
-
e-Rzecznik_Magnat
- Superużytkownik

Re: Aranżacja loftu – siła detali
Szanowni Państwo,
Jednym ze sprawdzonych sposób na aranżację loftu jest zastosowanie struktur dekoracyjnych przypominających beton. Z powodzeniem można wykorzystać tynk mineralny Magnat Beton Style. Dzięki łatwej aplikacji, uzyskamy na ścianie efekty przypominające tradycyjny beton: kolor, przebarwienia, wżery czy ubytki. Tynk charakteryzuje się dobrą przyczepnością do podłoża, trwałością, uniwersalnością stosowania (sufity, ściany, słupy, inne elementy konstrukcyjne).
Jednym ze sprawdzonych sposób na aranżację loftu jest zastosowanie struktur dekoracyjnych przypominających beton. Z powodzeniem można wykorzystać tynk mineralny Magnat Beton Style. Dzięki łatwej aplikacji, uzyskamy na ścianie efekty przypominające tradycyjny beton: kolor, przebarwienia, wżery czy ubytki. Tynk charakteryzuje się dobrą przyczepnością do podłoża, trwałością, uniwersalnością stosowania (sufity, ściany, słupy, inne elementy konstrukcyjne).