Nowe mieszkanie - gdzie i od kogo?
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Re: Nowe mieszkanie - gdzie i od kogo?
według mnie najlepsza inwestycją jest kupno mieszkania pod wynajem w turystycznej miejscowosci. U nas się to sprawdziło! Kupilismy z mężem apartament w nadmorskiej miejscowości Rowy w bardzo fajnym kompleksie apartamentów Lubicz. Miejsce naprawdę cudne, nie ma aż takiego tłoku, a sporo osób ceni sobie jednak bardziej spokojne okolice jak te. No i do morza jest rzut beretem, wiec tym bardziej to przyciąga zainteresowanych 
-
karolajna_wwa
- Początkujący

"Dom pod 6" od Napollo - Żoliborz Warszawa. Zdecydowanie jedna z ładniejszych inwestycji deweloperskich w Warszawie 
Przeglądam od dłuższego czasu oferty z deweloperki, a że ciągnie mnie w stronę miasteczka Wilanów, zajrzałam na Wilanię i musze przyznać, że mają fajne rozkłady mieszkań. Przynajmniej mnie przekonują 
A ja bym postawiła jednak na modną ostatnio Pragę i wybrała osiedle Nowa Grochowska. Osiedle w tak atrakcyjnej lokalizacji gdzie w pobliżu jest wszystko ma wiele zalet
-
kow.michalina91
- Początkujący

[quote="Marteczka"]Przeglądam od dłuższego czasu oferty z deweloperki, a że ciągnie mnie w stronę miasteczka Wilanów, zajrzałam na Wilanię i musze przyznać, że mają fajne rozkłady mieszkań. Przynajmniej mnie przekonują
[/quote]
jak najbardziej polecam.
my już po zakupie i widzac ile zieleni będzie dookoła, park krajobrazowy, to już nie możemy się doczekac skonczenia prac;)
jak najbardziej polecam.
-
ArkadiuszKrol
- Superużytkownik

Mój znajomy kupił niedawno nieruchomość w Siechnicach od dewelopera deweloper.dpimalachit.pl. Z tego co pamiętam zdecydował się na 3 pokojowe mieszkanie na osiedlu Malachit. Jest bardzo zadowolony z ceny oraz jego standardu.
-
marzenka_WWA
- Początkujący

Jeżeli ktoś szuka mieszkania w Warszawie to polecam Mokotów - to najlepsza dzielnica, ze wszystkimi potrzebnymi usługami, rzut beretem bez względu gdzie mieszkasz. Ja akurat swoje mieszkanie kupiłam w inwestycji Nowe Południe. Mieszkam już jakiś czas i mogę powiedzieć, że deweloperowi wyszły naprawdę fajne mieszkania
)
Ja bym raczej stawiała na Białołękę, raz że taniej a dwa że mniejszy tłok i więcej przestrzeni. A co do osiedli to jest ich sporo, między innymi Bliżej Gwiazd na Mehoffera teraz się buduje i będzie oddane na początku roku
Jeśli miałabym odpowiedzieć na Twoje pytanie to z pewnością odeśle Cię do sprawdzonych artykułów na ten temat. Poszukiwanie pierwszego mieszkania do wynajęcia czy zakupu może pochłonąć długie miesiące, zwłaszcza jeśli nie wiemy, w jaki sposób robić to efektywnie.
Jeśli chodzi o Gdańsk to chyba najciekawiej wygląda osiedle Gdańskie Tarasy na Jasieniu, fajnie że dookoła jest sporo zieleni a jednocześnie w pobliżu jest obwodnica dzięki której łatwo się przemieszczać do Trójmiasta i centrum, no i ceny są bardzo przystępne