Lustro Łazienkowe
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
-
MichalBudowniczy
- Superużytkownik

Re: Lustro Łazienkowe
Też szukam ładnego okrągłego lustra.
dołączam się do pytaniaMichalBudowniczy pisze:Też szukam ładnego okrągłego lustra.
-
pawelszabla
- Aktywny

Warto przejrzeć sobie lustra i ceny. Jeśli nic z gotowych wzorów by nie podpasowało to można też złożyć na stronie zamówienie na lustro pod wymiar. Korzystałem z tej opcji i jestem zadowolony. Lustro idealnie mi się wpasowało do przedpokoju.
Można również zaszaleć oraz postawić na lustro w stylu Glamour:
- to lustro powinno nadać szyku praktycznie każdej łazience.
Do lazienek rustykalnych w tradycyjnym stylu sprawdzi sie lustro w drewnianej ramie, jak tutaj:

Polecam szukać w sklepach online z dekoracjami, można znaleźć ciekawsze propozycje niż w sklepach stacjonarnych.
- to lustro powinno nadać szyku praktycznie każdej łazience.Do lazienek rustykalnych w tradycyjnym stylu sprawdzi sie lustro w drewnianej ramie, jak tutaj:

Polecam szukać w sklepach online z dekoracjami, można znaleźć ciekawsze propozycje niż w sklepach stacjonarnych.
Ostatnio zmieniony 12 sie 2019, 7:24 przez martan, łącznie zmieniany 1 raz.
http://www.forumbudowlane.pl/
-
karolinass
- Początkujący

Lustro w łazience musi być bardzo funkcjonalne i dobrze oświetlone, zwłaszcza jeśli będziesz robiła przy nim makijaż.
Jak ktoś tu wspomniał przede mną, lustro w łazience musi być funkcjonalne. Ja w tej kwestii polecam zdać się na profesjonalistów. Sprawdź firmę Galas.pl. Świadczą usługi na najwyższym poziomie i zawsze znajdą najlepsze rozwiązanie dla twojej łazienki. Poza tym mają konkurencyjne ceny i wykwalifikowanych fachowców.
A gdzie mogłabym zamówić lustro na zamówienie?