Nowe mieszkanie od developera
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Re: Nowe mieszkanie od developera
Może sprawdź na nowe mieszkania kraków? Oczywiście, wszystko zależy, czy szukasz w tej okolicy czy gdzieś indziej 
Bardzo ładne, ustawne mieszkania będą na osiedlu Nowa Grochowska które teraz powstaje na Pradze Południe, tam zajrzyjcie jak chcecie mieszkać wygodnie i w fajnym miejscu
-
Bartłomiej26
- Aktywny

- Kontakt:
Czy jest tu jakiś mieszkaniec Olsztyna, który zakupił mieszkanie w tym obiekcie centaurus-olsztyn.pl? Wyglądają fenomenalnie, a lokalizacja też niczego sobie :0
Czas na zmiany!
-
Kazimierz3332a
- Początkujący

Moim zdaniem kupno mieszkania zawsze jest bardzo trudne.Sam z tym mam bardzo dużo problemów.
Widac gołym okiem, że rynek mieszkaniowy w Polsce ma się doskonale i stale przybywa nowych inwestycji. Wynagrodzenia rosną więc rodacy mogą pozwolić sobie na optymizm i inwestowanie w nieruchomości. Myślę, że ta tendencja będzie się utrzymywała, chociaż ceny mieszkań mogą rosnąć. Jeśli poczytacie raporty o rynku mieszkaniowym to na pewno bardziej się rozeznacie np. jak wygląda sytuacja w poszczególnych aglomeracjach, ile nowych mieszkań powstaje, ile się sprzedaje, jaki jest popyt itp. To cenne źródło wiedzy, nawet dla laika! Polecam.
Zdecydowanie moim zdaniem warto kupić mieszkanie od dewelopera. Sam kupiłam nowe mieszkanie w Chorzowie kilka lat temu i nigdy nie pożałowałem swojej decyzji. Warto pamiętać, że kupując używane mieszkanie należy przeprowadzić remont, który jest nie tylko czasochłonny, ale również kosztowny.
-
karolina(88)
- Początkujący

Ja właśnie po odbiorach w inwestycji Nowy Park na warszawskiej Białołęce
Bardzo drobne poprawki. Mieszkania są gotowe i z tego co wiem deweloperowi pozostały ostatnie - dobra okazja, żeby mieć fajne mieszkanie na już. 
Teraz takie mieszkania cieszą się dużą popularnością i w sumie nie ma co się dziwić. Sama rozglądam się właśnie za mieszkaniem w Gdańsku. Nie sądziłam, że podjęcie decyzji będzie tak trudne i czasochłonne..
-
marzenka_WWA
- Początkujący

Jeżeli ktoś szuka nowego mieszkania na Żoliborzu to zdecydowanie polecam: Dompod6 super ceny i lokalizacja 
Żoliborz jest przepiękny, ale tam jest zdecydowanie za drogo dla zwykłych śmiertelników…
To może poszukaj gdzieś w bliskich przedmieściach Warszawy? Na przykład w Ząbkach jest całkiem przyjemne Osiedle NeptunMoniiiZ pisze:Żoliborz jest przepiękny, ale tam jest zdecydowanie za drogo dla zwykłych śmiertelników…
Nie należy obawiać zakupu mieszkania ode developera?
[quote="bambi"][quote="MoniiiZ"]Żoliborz jest przepiękny, ale tam jest zdecydowanie za drogo dla zwykłych śmiertelników…[/quote]
To może poszukaj gdzieś w bliskich przedmieściach Warszawy? Na przykład w Ząbkach jest całkiem przyjemne Osiedle Neptun
[/quote]
Dzięki, opcja warta rozważenia
To może poszukaj gdzieś w bliskich przedmieściach Warszawy? Na przykład w Ząbkach jest całkiem przyjemne Osiedle Neptun
Dzięki, opcja warta rozważenia
[quote="filko49"]Nie należy obawiać zakupu mieszkania ode developera?[/quote]
Dopiero zaczynam się ogarniać w tych tematach i no masakra. Sprawy kontaktu, umów, kredytu na mieszkania to temat rzeka. Momentami myślę, że to taki paradoks, że żeby to zdążyć ogarnąć, to najlepiej rzucić pracę, ale przecież potrzebna jest forsa żeby to ogarnąć
Dopiero zaczynam się ogarniać w tych tematach i no masakra. Sprawy kontaktu, umów, kredytu na mieszkania to temat rzeka. Momentami myślę, że to taki paradoks, że żeby to zdążyć ogarnąć, to najlepiej rzucić pracę, ale przecież potrzebna jest forsa żeby to ogarnąć
Jak dla mnie nie ma różnicy czy od prywatnego właściciela czy od dewelopera. Wszystko zależy od mieszkania w jakim jest stanie i w jakiej cenie.